Energieleveranciers Stroe Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Stroe vergelijken is een eitje via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel speciale welkomstkortingen die jij via de sites van onder andere Eneco of HVC kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en zonder problemen. Op deze website bekijk je bruikbare informatie en tips dat je kunt gebruiken bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Stroe

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Stroe? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door factoren als: gas- en stroomverbruik en adres. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energiekosten. Dat beslaat maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: netbeheerkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook hanteren veel aanbieders een aantrekkelijke welkomstpremie voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €160 t/m €240. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Dreumel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een behoorlijk ingewikkelde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Stroe mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Dan vind je een lijst met de beste energieleveranciers. Je treft direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Hulp nodig bij het invoeren van jullie energieverbruik? Hieronder tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.800 kWh 700 m³
2 personen 2.300 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.725 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.750 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 2.000 m³

Complete vergelijking

Alle grote organisaties vergelijken. Van Fenor tot Pure Energie.

Makkelijk besparen op energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Je bespaart zo €225 per jaar.

Razendsnel overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Stroe

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Middels de vergelijker kan men direct energieprijzen Stroe vergelijken. Voer je adres plusverbruiksgegevens in, en bekijk eenvoudig de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een bepaalde leverancier? Bekijk dan de merkpagina. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en check rap de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Zoek ook naar goedkoopste energie in Midwoud afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Stroe?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Gelderland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Stroe mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Stroe? Onder dit stukje check je een tabel met gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Pure Energie, Eneco, Greenchoice, Essent, NLE maar ook Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Qurrent uitgaande van een verbruik van 1950 kWh tot 2600 kWh stroom en 700 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument bepaal je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: check ten alle tijde de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Stroe. Op het moment dat het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe leverancier. Aan de hand daarvan zie je alle tarieven en bijkomende kosten (onder andere leveringkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, aansluitkosten, energiebelasting: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Je actuele contract zal worden opgezegd. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf doorgaans de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige energieleverancier. Meestal wordt dit van je gevraagd vlak voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de overstap. De toekomstige maatschappij communiceert dit weer richting jouw oude leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Stroe. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd corrigeren. Tevens incasseren jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “besparen bij NLE“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste opties zijn zonnestroom en windenergie. Veel energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De maatschappijen bestellen zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Barneveld.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Vaillant, Nefit, Intergas, Atag of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Gelderland.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als je het verbruik van energie vermindert levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Stroe

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Stroe en betaal minder voor gas en licht!