Energieleveranciers Dreumel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Dreumel vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel speciale welkomstacties die men standaard niet bij bedrijven als Huismerk Energie en UnitedConsumers kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en vlug. Op deze website vind jij toepasbare gegevens en hulp dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Dreumel

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Dreumel? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van aspecten als: energieverbruik en adres. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, aansluitkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien hanteren veel bedrijven een hoge welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €150 tot €255. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Nijemirdum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een aardig gecompliceerde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Dreumel juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Hierna check je een opsomming met de goedkoopste energiebedrijven. Je vindt zo binnen no-time de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten rond gemaakt. Hulp nodig bij het doorgeven van jouw verbruik? Hieronder check je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.825 kWh 700 m³
2 personen 2.325 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.150 kWh 1.975 m³

Compleet aanbod

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Energieflex tot Qurrent.

Bekijk het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen mogelijk tot €305 per jaar.

Razendsnel overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Dreumel

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Met behulp van onze tool kunnen jullie ogenblikkelijk energieprijzen Dreumel vergelijken. Voer je adres en ook stoom/gas verbruik in en vind eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een zekere leverancier? Klik dan op website van de aanbieder. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en bekijk eenvoudig de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Weteringbrug afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Dreumel?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Gelderland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Dreumel juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Dreumel? Onder dit stukje check je een ranglijst van meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Greenchoice, Eneco, Essent, Vattenfall maar ook Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Oxxio uitgaande van een verbruik van 1600 kWh – 4250 kWh stroom en 1000 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In dit land beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jouw maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: doorzoek wel de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Dreumel. Nadat je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van de nieuwe organisatie. Hierin bekijk je alle tarieven en extra regels (onder andere verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, leveringkosten, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie actuele gas & licht pakket wordt opgezegd. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe energieaanbieder. Meestal gebeurt dit vlak voor de ingangsdatum, maar het kan ook best 14 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energieleverancier communiceert dit weer richting de eerdere energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Dreumel. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verhogen. Voorts krijg je te maken met de eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “MAIN Energie gas“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Denk aan gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante opties zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De leveranciers importeren zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en daarnaast je overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente West Maas en Waal.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Vaillant, Nefit, AWB, Atag of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder aanbieder doet hier aan mee. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Gelderland.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval jij de energievraag weet te verkleinen heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Dreumel

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Dreumel en bespaar op gas en licht!