Energieleveranciers Nijemirdum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €235 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nijemirdum vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt rap de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel unieke aanbiedingen die je niet via de website van onder andere Energiedirect.nl of UnitedConsumers kunt gebruiken. Het oversluiten gaat gemakkelijk en snel. Op deze pagina lees je praktische details en adviezen ten behoeve van het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nijemirdum

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Nijemirdum? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van aspecten als: energieconsumptie en woning. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast hanteren flink wat leveranciers een gulle welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €165 tot +/- €230. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Zetten.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een aardig flinke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nijemirdum juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop doorzoek je een lijst met relevante energiecontracten. Je treft meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gepiept. Hulp nodig bij het invullen van jullie energieverbruik? Hieronder vind je het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.950 kWh 675 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 1.925 m³

Complete vergelijking

Alle populaire providers vergelijken. Van E.ON tot en met Powerpeers.

Vind het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Je bespaart zo €345 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Nijemirdum

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van onze speciale vergelijker kan je direct energieprijzen Nijemirdum vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusstoom/gas verbruik in en vind onmiddellijk de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een bepaalde aanbieder? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en check direct de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Harskamp afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Nijemirdum?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Nijemirdum juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Nijemirdum? Op energieleverancieractie.nl vind jij een opsomming met meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, NLE, Greenchoice, Vattenfall, Eneco en ook Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, Budget Energie berekend met een consumptie van 2350 kWh – 3750 kWh stroom en 850 m3 – 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij in control bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: achterhaal zeker even de voorschriften van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Nijemirdum. Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande energieaanbieder. Daarin bekijk jij afgesproken prijzen en voorwaarden (denk hierbij aan energiebelasting, verbruikskosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, vastrecht: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Jullie oude gas en stroom pakket wordt stopgezet. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” leverancier. Meestal doe je dit zo’n week voor de ingangsdatum, maar het kan ook best 15 dagen na de overstapdatum. De toekomstige leverancier communiceert dit weer richting je voormalige energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Nijemirdum. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Ook ontvang je een eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “groene stroom Greenchoice“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de leveranciers doen hier aan mee. De leveranciers kopen deze zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op het dak of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente De Friese Meren.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een AWB, Atag, Intergas, Vaillant of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiepakket doet hier aan mee. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als je jouw energieconsumptie kunt minderen zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Nijemirdum

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Nijemirdum en bespaar op gas en licht!