Energieleveranciers Beerze Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €385 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Beerze vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel tijdelijke aanbiedingen die jij via de sites van bijvoorbeeld Anode Energie en Qurrent ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en rap. Op deze pagina vind jij bruikbare informatie en hulp dat je kunt gebruiken bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Beerze

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Beerze? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van factoren als: energieverbruik en postcode. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan exclusief de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de energienota. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, energiebelasting, regiotoeslag: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder hanteren veel organisaties een flinke welkomstpremie voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €180 tot €230. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Lathum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om best een moeilijke rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Beerze mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Daarop tref jij een overzicht met de goedkoopste energiecontracten. Je treft moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten geregeld. Problemen bij het invullen van jullie energieverbruik? Hieronder check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Type woning Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.800 kWh 700 m³
2 personen 2.425 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.975 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.275 kWh 1.975 m³

Alle aanbieders

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot en met Oxxio.

Makkelijk besparen op energie

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €225 per jaar.

Probleemloos overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Beerze

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een goedkoop energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Door gebruik te maken van onze tool kun jij eenvoudig energieprijzen Beerze vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + verbruiksgegevens in, en vind probleemloos het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een zekere aanbieder? Dit vind je in site van de leverancier. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en signaleer vlug de beste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Vind alles uit over goedkoopste energie in Stroe afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Beerze?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Overijssel)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Beerze mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Beerze? Hieronder vind je een lijstje met standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, Eneco, Pure Energie, NLE maar ook Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Qurrent met een verbruik van 2150 kWh t/m 3800 kWh stroom en 1100 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij er verantwoordelijk voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met je leverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: bekijk wel de condities van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Beerze. Wanneer je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen energieaanbieder. In dit schrijven zie jij alle tarieven en voorwaarden (onder andere netbeheerkosten, aansluitkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen kan je kosteloos en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het vorige contract wordt opgezegd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan meestal het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige energiemaatschappij. Doorgaans wordt dit van je gevraagd vlak voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 15 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” energieleverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van jouw nieuwe energiemaatschappij in Beerze. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon bewerken. Tevens krijg je te maken met de eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “Vrijopnaam 1 jaar contract“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante keuzes zijn zon en wind (energie). Bijna alle leveranciers maken hier graag gebruik van. De maatschappijen importeren zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Ommen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Remeha, Atag, AWB, Vaillant of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder aanbieder doet hier aan mee. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Overijssel.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te beperken kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Beerze

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Beerze en bespaar op gas en licht!