Energieleveranciers Lathum Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €325 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lathum vergelijken gaat eenvoudig met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft direct de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle aantrekkelijke welkomstkortingen die jij via de sites van bijvoorbeeld Huismerk Energie en UnitedConsumers kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en rap. Op de site bekijk je bruikbare informatie en support t.b.v. het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Lathum

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Lathum? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en woonplaats. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Deze bepalen maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: vastrecht, aansluitkosten, energiebelasting, verbruikskosten, netbeheerkosten: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien hanteren veel aanbieders een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €185 tot +/- €215. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Valkenburg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is best een moeilijke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lathum mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Daarop check je een overzicht met beschikbare energie aanbieders. Je selecteert gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gepiept. Tips gebruiken bij het schatten van jouw verbruik? Op deze pagina detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.850 kWh 725 m³
2 bewoners 2.475 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.375 kWh 1.900 m³

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Budget Energie tot aan Pure Energie.

Het goedkoopste contract

Nooit meer teveel betalen. Besparingen mogelijk tot €445 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Lathum

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract? Dan zit je hier helemaal goed! D.m.v. onze tool kan je à la minute energieprijzen Lathum vergelijken. Voer je adres en ook verbruiksgegevens in, en vind à la minute de goedkoopste aanbieder. Meer info over een zeker pakket? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan hiernaast en signaleer vlug de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Dreumel afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Lathum?

 1. Voer jouw locatie in (Gelderland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Lathum mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Lathum? Nu check je een lijstje met standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Eneco, Greenchoice, Essent, NLE, Pure Energie maar uiteraard ook ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, Qurrent met een verbruik van 2400 kWh t/m 3700 kWh stroom en 1100 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land ben je vrij om te kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van je maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: doorzoek altijd de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Lathum. Als het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe energieleverancier. Daarin zie jij alle tarieven en regelgeving (zoals aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, vastrecht, opslag duurzame energie: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Doe je niets? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw huidige pakket wordt beëindigd. In de regel zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan gewoonlijk het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande maatschappij. Meestal wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, echter soms ook tot 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij communiceert dit weer richting jouw oude leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Lathum. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon verlagen. Daarbij krijg jij de eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “energie via Pure Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. Veel energie-aanbieders doen hier aan mee. De organisaties reserveren zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Zevenaar.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een Atag, AWB, Remeha, Intergas of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Gelderland.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer je jouw energieconsumptie minimaliseert levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Lathum

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Lathum en betaal minder voor gas en licht!