Energieleveranciers Valkenburg Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Valkenburg vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel tijdelijke welkomstkortingen die je niet via de website van aanbieders zoals DELTA of Powerpeers kan scoren. Overstappen gaat simpel en snel. Op deze pagina vind jij functionele aanwijzingen en support bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Valkenburg

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Valkenburg? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door factoren als: gas- en stroomverbruik en locatie. Verder moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de energie jaarrekening: leveringkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Verder schenken flink wat bedrijven een gulle welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €95 t/m €205. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Etten.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over een aardig complexe berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Valkenburg juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop doorzoek je een lijst met de goedkoopste energie aanbieders. Je treft gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten geregeld. Advies nodig bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op energieleverancieractie.nl tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 2.000 kWh 700 m³
2 personen 2.175 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.450 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.200 kWh 1.950 m³

Compleet aanbod

Alle populaire providers vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Qwint.

Bekijk het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Besparingen mogelijk tot €505 per jaar.

Gelijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Valkenburg

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. D.m.v. energieleverancieractie.nl kan men snel energieprijzen Valkenburg vergelijken. Voer je adres en ook stoom/gas verbruik in en kies ogenblikkelijk het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een zeker pakket? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Check het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk onmiddellijk de beste of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Nijemirdum afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Valkenburg?

 1. Voer jouw locatie in (Limburg)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Valkenburg juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Valkenburg? Op deze pagina bekijk je een ranglijst van gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, Eneco, Pure Energie, NLE, Vattenfall en natuurlijk Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 1500 kWh tot 4100 kWh stroom en 700 m3 – 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies jij er zelf voor bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van jouw bestaande maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: doorzoek ten alle tijde de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Valkenburg. Wanneer jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de geselecteerde maatschappij. Aan de hand daarvan vind jij de geldige tarieven en bijkomende kosten (denk aan opslag duurzame energie, vastrecht, verbruikskosten, regiotoeslag, aansluitkosten: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Het huidige contract wordt stopgezet. Normaliter doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe energiemaatschappij. Gewoonlijk doe je dit een paar dagen voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. De nieuwe maatschappij geeft dit door aan de eerdere aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Valkenburg. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Tevens ontvang je de eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “ervaringen NLE“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken manieren zijn wind en zon (stroom). Veel maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De aanbieders halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Valkenburg.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Nefit, Vaillant, Atag, Intergas of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Limburg.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat je jouw energieconsumptie weet te verkleinen heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Valkenburg

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Valkenburg en bezuinig op gas en licht!