Energieleveranciers Waarde Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €395 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Waarde vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle aantrekkelijke aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals E.ON of Qurrent ontvangt. Het oversluiten gaat eenvoudig en probleemloos. Op de site vind je nuttige toelichtingen en tips dat je kunt gebruiken bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Waarde

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Waarde? Er is helaas niet één energieleverancier aan te duiden die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en locatie. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele de energienota. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, regiotoeslag: het telt allemaal mee. Ook hanteren de meeste leveranciers een aantrekkelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €115 tot €215. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Godlinze.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft best een ingewikkelde rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Waarde februari 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Vervolgens tref jij een overzicht met de beste energie aanbieders. Je treft gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen no-time geregeld. Moeite bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze pagina bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.700 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.075 kWh 2.050 m³

Alle organisaties

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van De Vastelastenbond tot aan Powerpeers.

Flink besparen op jouw energie

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €255 per jaar.

A la minute overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Waarde

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Middels energieleverancieractie.nl kan men ogenblikkelijk energieprijzen Waarde vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & gas/licht inschatting in en vind eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer details over een zeker contract? Selecteer dan website van de aanbieder. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en vergelijk eenvoudig de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Oosterblokker afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Waarde?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zeeland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Waarde februari 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Waarde? Nu bekijk je een aantal van standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Essent, Eneco, Greenchoice, Pure Energie maar uiteraard ook Oxxio, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 2050 kWh tot 2800 kWh stroom en 1050 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jouw huidige energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: controleer altijd de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Waarde. Op het moment dat je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe energieleverancier. In deze mail of brief tref je de geldige tarieven en condities (zoals netbeheerkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, energiebelasting, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw vorige gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf normaliter het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande energieleverancier. Meestal wordt dit van je gevraagd vlak voor de overstapdatum, echter soms ook tot 14 dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige energiemaatschappij stuurt de standen door naar jouw oude energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Waarde. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon aanpassen. Bovendien ontvang je een eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “beoordeling RENDO Netwerken“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Reimerswaal.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een AWB, Atag, Remeha, Vaillant of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiepakket doet hier aan mee. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zeeland.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval je jouw energieconsumptie reduceert heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Waarde

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Waarde en betaal minder voor gas en licht!