Energieleveranciers Zaltbommel Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €575 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zaltbommel vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt meteen de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek aantrekkelijke kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij bijv. E.ON en MAIN Energie ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en probleemloos. Op energieleverancieractie.nl lees je praktische feiten en hulp ten behoeve van het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Zaltbommel

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Zaltbommel? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en postcode. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dit beïnvloed maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten: het telt allemaal mee. Ook schenken veel aanbieders een flinke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €165 t/m €255. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Hillegom.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een behoorlijk moeilijke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zaltbommel mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna check je een tabel met beschikbare energie aanbieders. Je treft meteen de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Moeite bij het inschatten van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Type huis Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 bewoner 1.850 kWh 625 m³
2 personen 2.325 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.800 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.600 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.375 kWh 1.950 m³

Alle maatschappijen

Alle landelijke providers vergelijken. Van De Vastelastenbond tot Vattenfall.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen tot wel €325 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Zaltbommel

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op basis van energieleverancieractie.nl kunnen jullie ogenblikkelijk energieprijzen Zaltbommel vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + verbruik in, en bekijk eenvoudig de goedkoopste aanbieder. Meer info over een zeker contract? Selecteer dan site van de leverancier. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Check het stappenplan hiernaast en signaleer rap de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Rijsbergen afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Zaltbommel?

 1. Geef jouw postcode door (Gelderland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Zaltbommel mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Zaltbommel? Onder dit stukje bekijk je een tabel met veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Eneco, Essent, Greenchoice, Vattenfall maar ook Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent uitgaande van een verbruik van 2000 kWh t/m 3900 kWh stroom plus 800 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land beslis jij zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw bestaande energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: achterhaal altijd de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Zaltbommel. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen energiemaatschappij. In dit schrijven tref je alle tarieven en bijkomende kosten (denk aan verbruikskosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Jouw oude gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf in de regel het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” aanbieder. Doorgaans wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot twee weken na de overstap. De nieuwe energiemaatschappij speelt de standen door aan de eerdere aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Zaltbommel. Het is nog even wachten op een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij bijstellen. Ook krijg je te maken met een overzicht + eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “overstappen UnitedConsumers“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante manieren zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De bedrijven kopen deze windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Zaltbommel.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Remeha, Intergas, Atag, AWB of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder maatschappij biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Gelderland.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra jij de energievraag reduceert heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Zaltbommel

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Zaltbommel en bespaar op gas en licht!