Energieleveranciers Hillegom Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €665 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hillegom vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt snel de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel aantrekkelijke welkomstkortingen die jij via de sites van aanbieders zoals Allure Energie of Pure Energie ontvangt. Overstappen van energie gaat eenvoudig en prettig. Op deze pagina lees je nuttige details en support bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Hillegom

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Hillegom? Het is niet mogelijk één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en postcode. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: opslag duurzame energie, energiebelasting, netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens hanteren flink wat leveranciers een hoge welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €165 – €230. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Siebengewald.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om een aanzienlijk moeilijke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hillegom april 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Hierna check je een lijst met beschikbare energie aanbieders. Jij kiest gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is binnen no-time gedaan. Tips gebruiken bij het invoeren van jullie energieverbruik? Hierna vind je het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.850 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 3.075 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.225 kWh 2.075 m³

Alle organisaties

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan NLE.

Besparen op je energie

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €275 per jaar.

Direct overstappen

Dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Hillegom

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een goedkoop contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Geholpen door onze zoekmachine kan je eenvoudig energieprijzen Hillegom vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & stoom/gas verbruik in en kies vlug de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaald pakket? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en vergelijk rap de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Blitterswijck afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Hillegom?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zuid-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Hillegom april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Hillegom? Nu vind jij een tabel met veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Essent, Vattenfall, Greenchoice, NLE en natuurlijk Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Oxxio op basis van een verbruik van 2450 kWh – 3300 kWh stroom plus 1100 m3 – 1500 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land beslis jij zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over je maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Vergeet niet: check uiteraard de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Hillegom. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de gekozen energieaanbieder. In dit schrijven vind jij alle tarieven en condities (onder andere verbruikskosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, leveringkosten, netbeheerkosten: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Jullie werkende gas en stroom pakket wordt stopgezet. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: ga je verhuizen? Je moet dan zelf in de meeste gevallen het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe energieleverancier. Doorgaans doe je dit iets voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot twee weken na de dag van overstappen. De nieuwe energiemaatschappij speelt de standen door aan je voormalige energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Hillegom. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Daarbij ontvang je een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “Qwint voor gas en licht“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante opties zijn wind en zon (stroom). Bijna alle leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven halen deze zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Hillegom.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Remeha, Intergas, AWB, Atag of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elke aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra jij de energievraag kunt minderen kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Hillegom

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Hillegom en bespaar op gas en licht!