Energieleveranciers Blitterswijck Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €235 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Blitterswijck vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt direct de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel unieke acties die men standaard niet bij bijv. Fenor of Vrijopnaam kan afsluiten. Het oversluiten gaat moeiteloos en vlug. Op deze pagina vind je praktische feiten en tips t.b.v. het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Blitterswijck

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Blitterswijck? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en woning. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: energiebelasting, opslag duurzame energie, aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien verstrekken enkele leveranciers een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €120 t/m €255. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Loenen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om nogal een ingewikkelde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Blitterswijck mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Hierna volgt een opsomming met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je vindt zo vlug de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel geregeld. Problemen bij het schatten van jouw verbruik? Op energieleverancieractie.nl vind jij het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type woning Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.100 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.975 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.600 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 2.050 m³

Alle leveranciers

Alle erkende providers vergelijken. Van DELTA tot en met Vandebron.

Flink besparen op jouw energie

Vind de goedkoopste leverancier. Je bespaart zo €375 per jaar.

Gelijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Blitterswijck

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Middels de vergelijker kan je meteen energieprijzen Blitterswijck vergelijken. Vul jouw locatie en ook energieverbruik in en bekijk rap de goedkoopste leverancier. Meer details over een zekere leverancier? Klik dan op de merkpagina. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en bekijk direct de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Tollebeek afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Blitterswijck?

 1. Voer jouw locatie in (Limburg)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Blitterswijck mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Blitterswijck? Op deze pagina bekijk je een lijstje met veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Pure Energie, Eneco, Essent, NLE, Greenchoice maar ook Qurrent, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, ENGIE met een verbruik van 1800 kWh t/m 2550 kWh stroom plus 1400 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land ben je vrij om te kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over je maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: bekijk uiteraard de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Blitterswijck. Op het moment dat je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde leverancier. In deze mail of brief vind jij alle tarieven en regelgeving (bijvoorbeeld energiebelasting, aansluitkosten, leveringkosten, regiotoeslag, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Je lopende contract zal worden opgezegd. Dikwijls zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan normaal gesproken het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” leverancier. Gewoonlijk dien je dit te doen zo’n week voor het moment van overstappen, maar het kan ook best 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. De toekomstige energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere energiemaatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Blitterswijck. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon verlagen. Daarbij ontvang jij jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “Noordelijk Lokaal Duurzaam variabel tarief“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Veel leveranciers werken hier dan ook graag mee. De aanbieders importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Venray.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Remeha, Nefit, Vaillant, AWB of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Limburg.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat jij de energievraag vermindert zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Blitterswijck

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Blitterswijck en betaal minder voor gas en licht!