Energieleveranciers Rijsbergen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €455 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Rijsbergen vergelijken gaat eenvoudig dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle speciale welkomstacties die je niet via de website van aanbieders zoals De Vastelastenbond en Vrijopnaam ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en gebruiksvriendelijk. Hier doorzoek jij bruikbare aanwijzingen en tips bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Rijsbergen

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Rijsbergen? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van aspecten als: gas- en stroomverbruik en postcode. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energiekosten. Dit bepaalt slechts ten dele je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, verbruikskosten, energiebelasting, aansluitkosten, regiotoeslag: het telt allemaal mee. Tevens hanteren de meeste maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €145 tot +/- €190. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Blitterswijck.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een behoorlijk complexe berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Rijsbergen juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Daarna doorzoek je een opsomming met de goedkoopste energiebedrijven. Je treft à la minute de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is kinderspel, het is snel geregeld. Problemen bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Op de site vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.800 kWh 750 m³
2 bewoners 2.325 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.550 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 2.000 m³

Alle maatschappijen

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van Essent tot Pure Energie.

Besparen op je energie

Nooit meer teveel betalen. Besparingen mogelijk tot €485 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Rijsbergen

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een betaalbaar energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van onze zoekmachine kunnen jullie à la minute energieprijzen Rijsbergen vergelijken. Voer je adres + gas/licht inschatting in en zoek vlug de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een bepaald contract? Klik dan op website van de aanbieder. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en signaleer eenvoudig de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Zoek ook naar goedkoopste energie in Kortenhoef afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Rijsbergen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Rijsbergen juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Rijsbergen? Op de site lees je een tabel met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, Vattenfall, NLE, Greenchoice, Pure Energie maar ook Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Oxxio uitgaande van een verbruik van 2450 kWh t/m 3650 kWh stroom plus 900 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument kies jij er zelf voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jouw bestaande energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Tip: controleer uiteraard de opgestelde regels van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Rijsbergen. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van de aankomende maatschappij. Aan de hand daarvan zie jij de geldige tarieven en extra regels (zoals verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het vorige pakket wordt opgezegd. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: ga je van woning wisselen? Jij zult dan in de regel het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande aanbieder. In de meeste gevallen dien je dit te doen een paar dagen voor de datum van overstap, maar het kan ook best twee weken na de dag van overstappen. Jouw aanstaande energieleverancier speelt de standen door aan je voormalige energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Rijsbergen. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Daarnaast ontvang jij een eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “gas van Vattenfall“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zon en wind (energie). Veel van de energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De aanbieders importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Jullie ontvangen hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Zundert.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Remeha, AWB, Nefit, Vaillant of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen kan je flink besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Rijsbergen

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Rijsbergen en bespaar op gas en licht!