Energieleveranciers Ysbrechtum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ysbrechtum vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle exclusieve welkomstkortingen die men standaard niet bij bijv. Energiedirect.nl en Oxxio ontvangt. Het oversluiten gaat eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Op deze pagina bekijk je nuttige details en hulp ten behoeve van het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Ysbrechtum

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Ysbrechtum? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: energieverbruik en locatie. Eveneens moet je verder kijken dan exclusief de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten, leveringkosten, verbruikskosten: het wordt allemaal doorbelast. Ook geven enkele organisaties een flinke welkomstpremie voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €105 t/m €285. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Hidaard.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is een behoorlijk flinke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ysbrechtum mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop tref jij een resultatenpagina met de meest voordelige energiebedrijven. Jij kiest rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Problemen bij het schatten van jouw verbruik? Hier bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.800 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.725 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 2.000 m³

Complete vergelijking

Alle gangbare providers vergelijken. Van Greenchoice tot aan Vattenfall.

Vind het goedkoopste pakket

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €245 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Ysbrechtum

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een betaalbaar pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Geholpen door de vergelijker kun je vlug energieprijzen Ysbrechtum vergelijken. Vul jouw locatie & verbruik in, en kies snel het goedkoopste contract. Meer weten over een zekere leverancier? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en signaleer direct de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Zoek ook naar goedkoopste energie in Rijen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Ysbrechtum?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Ysbrechtum mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Ysbrechtum? Op de site bekijk je een opsomming met veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Eneco, Essent, Vattenfall, NLE, Pure Energie en natuurlijk ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers met een verbruik van 1600 kWh – 3550 kWh stroom en 1150 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land bepaal je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Vergeet niet: doorzoek zeker even de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Ysbrechtum. Zodra je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe energieaanbieder. In dit schrijven zie jij de overeengekomen kosten en extra regels (bijvoorbeeld leveringkosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Het huidige gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Normaliter wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige aanbieder. In de meeste gevallen doe je dit een paar dagen voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen nadat het contract is ingegaan. De toekomstige energieleverancier speelt de standen door aan jouw oude aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Ysbrechtum. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Daarbij ontvang je een overzicht + eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “overstappen Vattenfall“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Onder andere een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn manieren zijn wind en zon (stroom). De meeste energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Jullie ontvangen hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Súdwest-Fryslân.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Remeha, Intergas, AWB, Atag of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. Meer daarover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra je jouw eigen verbruik weet te beperken heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Ysbrechtum

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Ysbrechtum en bespaar op gas en licht!