Energieleveranciers Wouw Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wouw vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft probleemloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek unieke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij bijv. Essent of HVC kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en snel. Op deze pagina bekijk je handige gegevens en adviezen ter ondersteuning bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Wouw

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Wouw? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en adres. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt vastrecht, netbeheerkosten, leveringkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook bieden veel aanbieders een gulle welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €105 – €195. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Heumen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met een aanzienlijk moeilijke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wouw juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Daarop tref jij een resultatenpagina met de beste energiecontracten. Je treft simpel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is binnen no-time geregeld. Moeite bij het schatten van jouw verbruik? Hierna vind jij het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.975 kWh 725 m³
2 personen 2.300 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.750 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 1.900 m³

Alle leveranciers

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Powerpeers.

Flink besparen op jouw energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €245 per jaar.

Probleemloos overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Wouw

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een voordelig energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Middels de vergelijker kun je moeiteloos energieprijzen Wouw vergelijken. Vul jouw locatie + energieverbruik in en selecteer eenvoudig het goedkoopste contract. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en signaleer direct de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Rhoon afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Wouw?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Wouw juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Wouw? Onder dit stukje bekijk je een ranglijst van beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Greenchoice, Essent, Eneco, NLE, Vattenfall en ook Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 2400 kWh t/m 3850 kWh stroom en 700 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig maak je zelf uit naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: controleer wel de voorwaarden van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Wouw. Zodra het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe energieleverancier. Hierin zie jij de geldige tarieven en voorwaarden (onder andere vastrecht, opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten, aansluitkosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder kosten en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Jouw vorige contract wordt beëindigd. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe leverancier. Meestal gebeurt dit zo’n week voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 14 dagen na de overstapdatum. Jouw toekomstige maatschappij stuurt de standen door naar je voormalige energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Wouw. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Tevens krijg jij de eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “overstappen Huismerk Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Denk aan gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante alternatieven zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Roosendaal.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Intergas, AWB, Nefit, Atag of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Brabant.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat je het verbruik van energie reduceert levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Wouw

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Wouw en bezuinig op gas en licht!