Energieleveranciers Heumen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €305 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Heumen vergelijken is kinderspel met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel aantrekkelijke welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij onder andere Energieflex en Vandebron ontvangt. Overstappen gaat eenvoudig en probleemloos. Op deze website vergaar je toepasbare informatie en hulp ter ondersteuning bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Heumen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Heumen? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en postcode. Ook moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dit bepaalt slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: opslag duurzame energie, aansluitkosten, energiebelasting, regiotoeslag, verbruikskosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder bieden de meeste aanbieders een flinke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €115 tot €290. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Schore.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een aardig flinke rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Heumen april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Daarop volgt een opsomming met beschikbare energiebedrijven. Je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen no-time rond gemaakt. Hulp nodig bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Hieronder bekijk jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Type woning Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.425 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.950 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.050 kWh 1.950 m³

Alle aanbieders

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Eneco tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Makkelijk besparen op energie

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen tot wel €495 per jaar.

A la minute overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Heumen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels onze zoekmachine kun je eenvoudig energieprijzen Heumen vergelijken. Vul jouw locatie + gas/licht inschatting in en zoek probleemloos het goedkoopste contract. Meer weten over een bepaald pakket? Dit vind je in de merkpagina. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk vlug de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Bitgum afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Heumen?

 1. Voer jouw locatie in (Gelderland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Heumen april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Heumen? Hieronder check je een opsomming met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Eneco, Greenchoice, Essent, Pure Energie maar ook Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, Qurrent, ENGIE berekend met een consumptie van 2150 kWh t/m 2700 kWh stroom en 850 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig beslis jij zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jullie actuele energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Advies: controleer zeker even de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Heumen. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde leverancier. In deze mail of brief zie jij de prijzen en bijkomende kosten (denk hierbij aan opslag duurzame energie, energiebelasting, leveringkosten, vastrecht, aansluitkosten: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie huidige contract zal worden opgezegd. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige maatschappij. In de meeste gevallen dien je dit te doen iets voor de datum van overstap, echter soms ook tot 15 dagen na de dag van overstappen. De toekomstige aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Heumen. Hiervoor krijg je een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij wijzigen. Tevens krijg je te maken met een overzicht + eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “Greenchoice voor gas en licht“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Veel leveranciers werken hier dan ook graag mee. De leveranciers kopen deze zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Hiervoor ontvang je terugleververgoeding in de gemeente Heumen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Intergas, AWB, Vaillant, Atag of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiecontract doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Gelderland.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te beperken heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Heumen

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Heumen en betaal minder voor gas en licht!