Energieleveranciers Bitgum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €515 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bitgum vergelijken is gemakkelijk via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle unieke welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals Budget Energie of Pure Energie ontvangt. Overstappen gaat gemakkelijk en rap. Op deze pagina vergaar je toepasbare toelichtingen en support t.b.v. het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Bitgum

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Bitgum? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met factoren als: stroom- en gas consumptie en locatie. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de energierekening. Check maar eens jullie energie jaarrekening: regiotoeslag, energiebelasting, opslag duurzame energie, verbruikskosten, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Verder verstrekken flink wat bedrijven een gulle welkomstkorting bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €90 t/m €270. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Limmen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft een aanzienlijk gecompliceerde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bitgum juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Vervolgens vind je een opsomming met relevante energiebedrijven. Jij kiest binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is zo rond gemaakt. Tips gebruiken bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze pagina vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.950 kWh 675 m³
2 personen 2.325 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.750 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.450 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 1.925 m³

Compleet aanbod

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Energieflex tot Qurrent.

Besparen op je energie

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €265 per jaar.

Een snelle overstap

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Bitgum

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Dankzij onze speciale vergelijker kan jij eenvoudig energieprijzen Bitgum vergelijken. Voer je adres en ook stoom/gas verbruik in en selecteer direct het goedkoopste contract. Meer weten over een bepaald pakket? Dit vind je in website van de aanbieder. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en check direct de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Tilburg afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Bitgum?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Bitgum juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Bitgum? Op de site doorzoek jij een ranglijst van standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Pure Energie, Eneco, NLE, Greenchoice maar ook Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Oxxio, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 2250 kWh – 3450 kWh stroom en 1050 m3 tot 1500 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag bepaal je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: doorzoek zeker even de condities van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Bitgum. Nadat je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde maatschappij. Aan de hand daarvan zie je de geldige tarieven en condities (denk hierbij aan regiotoeslag, energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Jouw huidige energiepakket wordt stopgezet. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: ga je verhuizen? Jij zult dan normaal gesproken het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe leverancier. Normaliter doe je dit iets voor de ingangsdatum, echter soms ook tot 1 of 2 weken na de overstap. De toekomstige maatschappij speelt de standen door aan je voormalige maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Bitgum. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon bewerken. Daarbij krijg je te maken met jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “Eneco variabel tarief“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle leveranciers maken hier graag gebruik van. De aanbieders kopen deze zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Menameradiel.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Remeha, Nefit, Intergas, AWB of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiepakket doet hier aan mee. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je het verbruik van energie kan verlagen kan je flink besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Bitgum

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Bitgum en bespaar op gas en licht!