Energieleveranciers Limmen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €515 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Limmen vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle unieke kortingsacties die jij via de sites van bijv. DELTA en Qwint kunt vinden. Overstappen gaat handig en prettig. Op deze website vergaar je bruikbare details en support t.b.v. het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Limmen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Limmen? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: energieconsumptie en woonplaats. Verder moet je meer mee laten wegen dan exclusief de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt aansluitkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook geven de meeste leveranciers een hoge welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €90 tot +/- €190. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Vlijmen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is best een gecompliceerde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Limmen juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Dan vind je een overzicht met de beste energiecontracten. Je ontdekt handig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten geregeld. Advies nodig bij het inschatten van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoon 1.925 kWh 675 m³
2 personen 2.100 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.450 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.050 kWh 2.000 m³

Alle pakketten

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Flink besparen op jouw energie

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €305 per jaar.

Gelijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Limmen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van onze tool kan men moeiteloos energieprijzen Limmen vergelijken. Geef je woongegevens en gas/licht inschatting in en zoek rap de goedkoopste maatschappij. Meer info over een zeker pakket? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Check nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en check rap de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Eeserveen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Limmen?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Limmen juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Limmen? Op de site lees je een ranglijst van veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Essent, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall + Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio gerekend met een verbruik van 1700 kWh tot 4450 kWh stroom en 850 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met jouw bestaande energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: controleer wel de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Limmen. Als je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van de nieuwe energiemaatschappij. In dit schrijven bekijk jij de prijzen en extra regels (denk aan netbeheerkosten, leveringkosten, regiotoeslag, vastrecht, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw vorige contract zal worden beëindigd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf dikwijls het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe leverancier. Normaliter wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 2 weken na de dag van overstappen. Jouw toekomstige energieleverancier communiceert dit weer richting jouw “oude” energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Limmen. Het is nog even wachten op een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij wijzigen. Daarnaast incasseer je de eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “actie van Budget Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Veel energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De bedrijven kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Castricum.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Atag, Remeha, Nefit of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder aanbieder doet hier aan mee. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat je jouw energieconsumptie weet te beperken levert dat een besparing op. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Limmen

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Limmen en bespaar op gas en licht!