Energieleveranciers Eeserveen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Eeserveen vergelijken gaat supersnel met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel aantrekkelijke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij onder andere Huismerk Energie en Vandebron kan scoren. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Op de site lees je praktische details en handreikingen ten behoeve van het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Eeserveen

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Eeserveen? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: energieverbruik en woning. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens bieden de meeste maatschappijen een gulle welkomstkorting bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €90 – €260. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Ohé en Laak.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over een aardig flinke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Eeserveen april 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Hierna vind je een lijst met relevante energiemaatschappijen. Je selecteert direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is kinderspel, het is snel geregeld. Moeite bij het invullen van jouw verbruik? Hierna vind jij het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.925 kWh 650 m³
2 personen 2.325 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.725 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.300 kWh 1.925 m³

Alle organisaties

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Anode Energie tot en met NLE.

Een lagere energierekening

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €435 per jaar.

Razendsnel overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Eeserveen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van energieleverancieractie.nl kan men moeiteloos energieprijzen Eeserveen vergelijken. Voer je adres en ook verbruik in, en kies meteen het goedkoopste pakket. Meer weten over een zeker pakket? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Check nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en vind binnen no-time de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Witharen afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Eeserveen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Drenthe)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Eeserveen april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Eeserveen? Op deze pagina doorzoek jij een lijstje met gangbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Greenchoice, Essent, Pure Energie, Eneco en natuurlijk ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent gerekend met een verbruik van 1500 kWh – 3800 kWh stroom plus 900 m3 – 1700 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van jouw huidige energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Advies: achterhaal zeker even de opgestelde regels van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Eeserveen. Op het moment dat je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande maatschappij. In deze mail of brief vind jij afgesproken prijzen en condities (zoals opslag duurzame energie, leveringkosten, vastrecht, aansluitkosten, energiebelasting: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Je actuele pakket zal worden opgezegd. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf doorgaans het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” energieleverancier. Normaliter doe je dit vlak voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de gekozen overstapdatum. De nieuwe maatschappij geeft dit door aan jouw “oude” energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Eeserveen. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd bijstellen. Tevens ontvangen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “Endinet Groep stroom“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal energieleveranciers doen hier aan mee. De bedrijven importeren stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Borger-Odoorn.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Nefit, Intergas, AWB, Remeha of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet elke leveranciers doet hier aan mee. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Als jij de energievraag weet te beperken heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Eeserveen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Eeserveen en betaal minder voor gas en licht!