Energieleveranciers Ohé en Laak Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ohé en Laak vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt direct de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek aantrekkelijke welkomstkortingen die je niet via de website van o.a. Clean Energy en Qwint kunt gebruiken. Het oversluiten gaat makkelijk en is zo gepiept. Hieronder vind je nuttige toelichtingen en adviezen ten behoeve van het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Ohé en Laak

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Ohé en Laak? Het is niet mogelijk één energieleverancier te onderscheiden die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en woning. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energiekosten. Dit beïnvloed slechts deels je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten: het wordt allemaal doorbelast. Verder bieden enkele maatschappijen een gulle welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €180 t/m €220. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Zwolle.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met nogal een flinke calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ohé en Laak juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien vind je een tabel met de meest voordelige energiecontracten. Je vindt zo ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is kinderspel, het is snel geregeld. Tips gebruiken bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Hier vind je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 2.000 kWh 750 m³
2 personen 2.100 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.700 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.100 kWh 2.025 m³

Compleet aanbod

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Engie tot en met MAIN Energie.

Vind het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €405 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Profiteer van de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Ohé en Laak

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Aan de hand van onze speciale vergelijker kan je binnen no-time energieprijzen Ohé en Laak vergelijken. Voer je adres plusverbruiksgegevens in, en bekijk moeiteloos het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een zekere leverancier? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en check binnen no-time de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Hellouw afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Ohé en Laak?

 1. Voer jouw locatie in (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Ohé en Laak juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Ohé en Laak? Op deze pagina check je een opsomming met gangbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, Essent, NLE, Greenchoice, Pure Energie + Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent op basis van een verbruik van 1800 kWh tot 3900 kWh stroom en 1050 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben je vrij om te kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jouw energieaanbieder? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: achterhaal altijd de condities van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Ohé en Laak. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de aankomende organisatie. Daarin zie je afgesproken prijzen en bijkomende kosten (bijvoorbeeld verbruikskosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Dat lopende pakket zal worden beëindigd. Normaliter wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe energieleverancier. Gewoonlijk doe je dit iets voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de dag van overstappen. Jouw toekomstige leverancier speelt de standen door aan de eerdere energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Ohé en Laak. Je kunt rekenen op een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon verlagen. Voorts ontvang je een eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “maandelijkse kosten Liander“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn manieren zijn zonnestroom en windenergie. Veel leveranciers werken hier dan ook graag mee. De leveranciers halen deze zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en tevens het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. In ruil krijg je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Maasgouw.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een AWB, Nefit, Atag, Intergas of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te verkleinen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Ohé en Laak

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Ohé en Laak en betaal minder voor gas en licht!