Energieleveranciers Zwolle Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €665 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zwolle vergelijken is gemakkelijk door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel unieke welkomstacties die je niet via de website van bijv. Greenchoice en HVC kan scoren. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en is zo gepiept. Hieronder doorzoek jij nuttige details en adviezen dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Zwolle

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Zwolle? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met aspecten als: gas- en stroomverbruik en locatie. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht, netbeheerkosten: het wordt allemaal doorbelast. Ook geven sommige bedrijven een vorstelijke welkomstpremie voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €175 t/m €245. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Idsegahuizum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft best een gecompliceerde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zwolle mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Daarop vind je een overzicht met de beste energiecontracten. Je selecteert ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten is kinderspel, het is snel geregeld. Hulp nodig bij het schatten van je gas & licht gebruik? Op deze pagina check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.950 kWh 700 m³
2 personen 2.300 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.700 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.575 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.300 kWh 1.950 m³

Compleet aanbod

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Eneco tot aan NLE.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €355 per jaar.

Makkelijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Zwolle

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Geholpen door onze zoekmachine kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Zwolle vergelijken. Vul postcode + huisnummer + verbruiksgegevens in, en selecteer vlug het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en vind vlug de meest geschikte of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Schellinkhout afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Zwolle?

 1. Geef jouw postcode door (Overijssel)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Zwolle mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Zwolle? Op deze website vind jij een aantal van veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice, Essent, Eneco + Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 1550 kWh – 3400 kWh stroom plus 850 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jouw bestaande energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: achterhaal uiteraard de opgestelde regels van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Zwolle. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de nieuwe energiemaatschappij. Aan de hand daarvan bekijk jij de overeengekomen kosten en bijkomende kosten (denk aan verbruikskosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Dat oude energiecontract wordt beëindigd. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf meestal de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande energieaanbieder. Dikwijls wordt dit van je gevraagd iets voor de datum van overstap, echter soms ook tot twee weken na de overstapdatum. De nieuwe aanbieder stuurt de standen door naar de eerdere aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Zwolle. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Voorts ontvang je een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “actie Qurrent“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Onder andere gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn zon en wind (energie). Bijna alle aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en tevens je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Zwolle.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Remeha, Nefit, Atag, Vaillant of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder aanbieder doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Overijssel.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Zwolle

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Zwolle en betaal minder voor gas en licht!