Energieleveranciers Idsegahuizum Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €235 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Idsegahuizum vergelijken is kinderspel door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel aantrekkelijke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Greenchoice of Vandebron kunt vinden. Het oversluiten gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Op deze pagina bekijk je functionele aanwijzingen en hulp ten behoeve van het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Idsegahuizum

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Idsegahuizum? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en locatie. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: regiotoeslag, vastrecht, netbeheerkosten, energiebelasting, verbruikskosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens schenken sommige leveranciers een flinke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €120 tot €200. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken St. Annaparochie.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een aanzienlijk complexe calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Idsegahuizum april 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Hierna check je een overzicht met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je vindt zo ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Moeite bij het schatten van gas en stroom verbruik? Hier vind je het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Soort huis Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.900 kWh 700 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.025 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.550 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.225 kWh 2.025 m³

Alle maatschappijen

Alle grote providers vergelijken. Van Budget Energie tot en met Leon Zeewolde.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €355 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Idsegahuizum

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door gebruik te maken van onze speciale vergelijker kun jij probleemloos energieprijzen Idsegahuizum vergelijken. Geef je woongegevens & verbruik in, en vind à la minute het goedkoopste pakket. Meer weten over een zekere aanbieder? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Volg de stappen die je hiernaast ziet en bekijk meteen de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Buinen afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Idsegahuizum?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Idsegahuizum april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Idsegahuizum? Op de site bekijk je een tabel met beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, NLE, Pure Energie, Vattenfall, Eneco maar uiteraard ook ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers gerekend met een verbruik van 1850 kWh – 3300 kWh stroom plus 1150 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land mag je helemaal zelf kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over je leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: bekijk uiteraard de voorschriften van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Idsegahuizum. Als je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde energieleverancier. Daarin lees jij de kosten en condities (denk aan leveringkosten, verbruikskosten, energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Als het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Het lopende energiecontract wordt beëindigd. Normaal gesproken wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf meestal de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe energiemaatschappij. In de regel gebeurt dit zo’n week voor de ingangsdatum, echter soms ook tot twee weken na de overstapdatum. Jouw aanstaande aanbieder geeft dit door aan jouw oude energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Idsegahuizum. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon aanpassen. Tevens incasseren jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “overstappen naar Pure Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste keuzes zijn wind en zon (stroom). Bijna alle energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De aanbieders reserveren windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Súdwest-Fryslân.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Remeha, Nefit, Intergas, Vaillant of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je jouw eigen verbruik reduceert kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Idsegahuizum

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Idsegahuizum en betaal minder voor gas en licht!