Energieleveranciers St. Annaparochie Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €395 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in St. Annaparochie vergelijken gaat eenvoudig met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle tijdelijke acties die jij niet via de normale weg bij onder andere Engie of NLE ontvangt. Overstappen van energie gaat handig en gebruiksvriendelijk. Op deze pagina lees je functionele feiten en tips ten behoeve van het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier St. Annaparochie

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in St. Annaparochie? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en woning. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: energiebelasting, leveringkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag: het wordt allemaal doorbelast. Tevens hanteren enkele leveranciers een gulle welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €175 tot €240. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Deventer.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om best een flinke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in St. Annaparochie juni 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Nadien doorzoek je een overzicht met de beste energiemaatschappijen. Je vindt zo direct de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time doorgevoerd. Problemen bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Op deze website bekijk jij het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 2.000 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.475 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.950 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.525 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.125 kWh 2.075 m³

Compleet aanbod

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van Engie tot en met Qwint.

Flink besparen op jouw energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Bespaar tot wel €225 per jaar.

Gelijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in St. Annaparochie

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Op basis van onze speciale vergelijker kan men moeiteloos energieprijzen St. Annaparochie vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + stoom/gas verbruik in en selecteer vlug de goedkoopste leverancier. Meer details over een zeker contract? Bekijk dan website van de aanbieder. Check nu de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en bekijk binnen no-time de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Maurik afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in St. Annaparochie?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in St. Annaparochie juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in St. Annaparochie? Hieronder doorzoek jij een tabel met beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Eneco, Vattenfall, Greenchoice, Essent maar uiteraard ook Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie op basis van een verbruik van 1950 kWh tot 3450 kWh stroom plus 1050 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw bestaande maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: controleer ten alle tijde de kleine lettertjes van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in St. Annaparochie. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen energiemaatschappij. Daarin tref jij de prijzen en voorwaarden (bijvoorbeeld netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag, energiebelasting, verbruikskosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Je actuele gas en stroom pakket wordt opgezegd. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf dikwijls de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande energieaanbieder. Dikwijls gebeurt dit iets voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 14 dagen na de overstap. Jouw toekomstige energieaanbieder speelt de standen door aan jouw “oude” aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in St. Annaparochie. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bijstellen. Tevens incasseren jullie een overzicht + eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “overstapbonus NLE“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante opties zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De bedrijven importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. In ruil krijg je een aantrekkelijk tarief in de gemeente het Bildt.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Vaillant, Atag, Remeha, Nefit of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer je jouw eigen verbruik reduceert kan dat al flink schelen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in St. Annaparochie

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in St. Annaparochie en bespaar op gas en licht!