Energieleveranciers Maurik Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Maurik vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle aantrekkelijke aanbiedingen die men standaard niet bij bijvoorbeeld Anode Energie of Qwint kunt vinden. Overstappen gaat simpel en zonder problemen. Op deze pagina vind jij toepasbare details en support dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Maurik

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Maurik? Er is helaas niet één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en locatie. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, verbruikskosten, vastrecht, leveringkosten, opslag duurzame energie: het telt allemaal mee. Bovendien verstrekken sommige maatschappijen een gulle welkomstkorting voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €125 tot €250. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Wellerlooi.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een aardig moeilijke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Maurik juni 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Vervolgens volgt een opsomming met relevante energiecontracten. Je ontdekt meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is zo gepiept. Problemen bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Hier vind je het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.800 kWh 650 m³
2 bewoners 2.175 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.950 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.050 kWh 1.975 m³

Alle organisaties

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Anode Energie tot MAIN Energie.

Besparen op de energienota

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €305 per jaar.

Direct overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Maurik

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Via onze zoekmachine kan men onmiddellijk energieprijzen Maurik vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + energieverbruik in en bekijk snel het goedkoopste contract. Meer weten over een zekere aanbieder? Bekijk dan de merkpagina. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en check rap de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Ook interessant: goedkoopste energie in Formerum afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Maurik?

 1. Voer jouw locatie in (Gelderland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Maurik juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Maurik? Hier doorzoek jij een tabel met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Greenchoice, Eneco, Pure Energie, Essent maar uiteraard ook ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio uitgaande van een verbruik van 1950 kWh t/m 2850 kWh stroom plus 1000 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij er verantwoordelijk voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jouw bestaande energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: doorzoek uiteraard de voorschriften van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Maurik. Op het moment dat het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van de nieuwe organisatie. Aan de hand daarvan lees jij alle tarieven en condities (zoals vastrecht, regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting, leveringkosten: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Het werkende pakket zal worden beëindigd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: ga je van woning wisselen? Jij zult dan in de regel de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe aanbieder. In de meeste gevallen wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de overstap. De toekomstige maatschappij communiceert dit weer richting de eerdere aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Maurik. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Bovendien incasseer jij de eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “vergelijk Greenchoice“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Denk aan een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De organisaties halen deze windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Buren.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Nefit, Intergas, AWB, Remeha of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiecontract biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Gelderland.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer jij de energievraag reduceert zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Maurik

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Maurik en betaal minder voor gas en licht!