Energieleveranciers Rhoon Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €345 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Rhoon vergelijken gaat supersnel met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft snel de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel tijdelijke aanbiedingen die jij via de sites van o.a. Energieflex en Vattenfall ontvangt. Overstappen van energie gaat handig en probleemloos. Op de site doorzoek jij nuttige toelichtingen en support t.b.v. het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Rhoon

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Rhoon? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en adres. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energiekosten. Dat bepaalt maar in kleine mate de energienota. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, energiebelasting, leveringkosten, verbruikskosten, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens gunnen flink wat aanbieders een flinke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €165 tot €245. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Bitgum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een aanzienlijk moeilijke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Rhoon mei 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Nadien doorzoek je een lijst met relevante energiebedrijven. Je ontdekt binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is kinderspel, het is snel gepiept. Tips gebruiken bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Op deze pagina vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.925 kWh 750 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.450 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.300 kWh 2.025 m³

Alle leveranciers

Alle erkende partijen vergelijken. Van Greenchoice tot aan Qurrent.

Vind het goedkoopste pakket

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €265 per jaar.

Gelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Rhoon

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een betaalbaar pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van energieleverancieractie.nl kan men à la minute energieprijzen Rhoon vergelijken. Vul jouw locatie + energieverbruik in en vind vlug de goedkoopste aanbieder. Meer info over een zeker pakket? Bekijk dan site van de leverancier. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en vind binnen no-time de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Kollum afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Rhoon?

 1. Geef jouw postcode door (Zuid-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Rhoon mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Rhoon? Onder dit stukje doorzoek jij een aantal van standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Pure Energie, Greenchoice, Eneco, Vattenfall maar ook Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 1800 kWh – 4450 kWh stroom en 1000 m3 – 1650 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In dit land maak je zelf uit waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of voel je je niet meer thuis bij je leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: check ten alle tijde de voorwaarden van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Rhoon. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe energieaanbieder. Aan de hand daarvan zie jij de geldige tarieven en voorwaarden (onder andere verbruikskosten, netbeheerkosten, vastrecht, leveringkosten, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen kan je kosteloos en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Dat oude contract wordt stopgezet. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf normaliter het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige maatschappij. Dikwijls dien je dit te doen zo’n week voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot twee weken na de dag van overstappen. Jouw aanstaande leverancier stuurt de standen door naar de “vroegere” leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Rhoon. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd bijstellen. Tevens krijg je te maken met een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “gas van Energiedirect.nl“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De aanbieders importeren zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Albrandswaard.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Remeha, Nefit, Atag, Vaillant of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te verkleinen heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Rhoon

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Rhoon en bespaar op gas en licht!