Energieleveranciers Kollum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €445 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Kollum vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel exclusieve acties die je niet via de website van bijv. Engie en NLE kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en prettig. Op energieleverancieractie.nl vind je nuttige aanwijzingen en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Kollum

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Kollum? Het is onmogelijk één energieleverancier te betitelen die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en adres. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de energienota. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, verbruikskosten, aansluitkosten: het wordt allemaal doorbelast. Tevens bieden de meeste aanbieders een aantrekkelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €170 tot +/- €200. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Tilburg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om best een complexe berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Kollum juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Hierna volgt een overzicht met de goedkoopste energieleveranciers. Je selecteert rap de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is binnen no-time gepiept. Problemen bij het schatten van jouw energieconsumptie? Op de site detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.925 kWh 750 m³
2 bewoners 2.325 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.700 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.175 kWh 1.975 m³

Alle organisaties

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Allure Energie tot aan Qwint.

Besparen op de energienota

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen tot wel €305 per jaar.

Gelijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Kollum

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van onze zoekmachine kan jij binnen no-time energieprijzen Kollum vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruik in, en bekijk onmiddellijk de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een bepaald contract? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en bekijk binnen no-time de beste of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Delden afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Kollum?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Kollum juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Kollum? Hier vind jij een lijstje met beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Greenchoice, Eneco, Essent, NLE, Vattenfall maar ook Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio berekend met een consumptie van 1950 kWh – 4500 kWh stroom en 700 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij je maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: achterhaal ten alle tijde de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Kollum. Wanneer je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde maatschappij. In dit schrijven bekijk je alle tarieven en condities (zoals vastrecht, leveringkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, aansluitkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Als jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Het oude energiepakket wordt beëindigd. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf in de meeste gevallen het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige maatschappij. In de regel dien je dit te doen een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook twee weken na de overstap. Jouw “nieuwe” leverancier speelt de standen door aan jouw oude maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Kollum. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd corrigeren. Voorts incasseren jullie een overzicht + eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “energie van Budget Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel een streven van veel mensen. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante manieren zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle aanbieders van energie doen hier aan mee. De bedrijven halen deze windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Atag, Vaillant, AWB, Intergas of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te beperken levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Kollum

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Kollum en bespaar op gas en licht!