Energieleveranciers Wormerveer Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €305 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wormerveer vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt meteen de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle unieke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld Energiedirect.nl en MAIN Energie kan scoren. Overstappen van energie gaat makkelijk en zonder problemen. Op energieleverancieractie.nl lees je functionele toelichtingen en adviezen voor het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Wormerveer

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Wormerveer? Er is helaas niet één energieleverancier te bestempelen die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van factoren als: stroom- en gas consumptie en woning. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: energiebelasting, vastrecht, verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien verstrekken flink wat bedrijven een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €90 tot €265. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Herveld.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een aardig moeilijke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wormerveer juli 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Vervolgens tref jij een tabel met de beste energiebedrijven. Je selecteert snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen no-time rond gemaakt. Tips gebruiken bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 2.000 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.175 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.700 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.575 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.150 kWh 2.000 m³

Alle pakketten

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van Engie tot en met Vrijopnaam.

Besparen op je energie

Niet langer een hoge rekening. Besparingen tot wel €335 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Wormerveer

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Door middel van onze speciale vergelijker kan je eenvoudig energieprijzen Wormerveer vergelijken. Vul jouw locatie + verbruik in, en kies direct de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een zeker pakket? Dit vind je in website van de aanbieder. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en signaleer ogenblikkelijk de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Ook interessant: goedkoopste energie in Rheden afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Wormerveer?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Wormerveer juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Wormerveer? Hieronder vind jij een tabel met meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Pure Energie, Greenchoice, NLE, Essent en natuurlijk Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Qurrent gerekend met een verbruik van 2450 kWh tot 3550 kWh stroom plus 1150 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van je energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Belangrijk: achterhaal altijd de opgestelde regels van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Wormerveer. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe organisatie. Daarin vind jij de geldige tarieven en regelgeving (denk hierbij aan leveringkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, regiotoeslag, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Jouw vorige gas en stroom pakket wordt beëindigd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf normaal gesproken het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” leverancier. Normaal gesproken dien je dit te doen zo’n week voor de datum van overstap, maar het kan ook best 2 weken na de overstapdatum. De toekomstige maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Wormerveer. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Voorts incasseer je een overzicht + eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “overstappen Energiedirect.nl“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste manieren zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen reserveren windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen of uiteraard de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Zaanstad.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Intergas, AWB, Vaillant, Atag of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Wormerveer

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Wormerveer en bespaar op gas en licht!