Energieleveranciers Herveld Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €265 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Herveld vergelijken gaat supersnel door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle speciale kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij bijv. Energiedirect.nl of Oxxio kan scoren. Overstappen van energie gaat makkelijk en snel. Op energieleverancieractie.nl vind jij functionele gegevens en support t.b.v. het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Herveld

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Herveld? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met aspecten als: stroom- en gasverbruik en postcode. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energiekosten. Dit beïnvloed slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt vastrecht, aansluitkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder schenken de meeste maatschappijen een flinke welkomstkorting bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €140 tot +/- €240. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Schoonebeek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een behoorlijk ingewikkelde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Herveld juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Daarop volgt een overzicht met de beste energiebedrijven. Jij kiest handig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten is binnen no-time gepiept. Advies nodig bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Op de site detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Type woning Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 650 m³
2 personen 2.450 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.725 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.500 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.325 kWh 2.075 m³

Alle maatschappijen

Alle grote partijen vergelijken. Van Budget Energie tot Leon Zeewolde.

Vind het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen mogelijk tot €265 per jaar.

A la minute overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Herveld

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Geholpen door onze speciale vergelijker kun je meteen energieprijzen Herveld vergelijken. Geef je woongegevens en gas/licht inschatting in en zoek probleemloos het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een bepaald pakket? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en bekijk snel de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Vind alles uit over goedkoopste energie in Biervliet afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Herveld?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Gelderland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Herveld juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Herveld? Onder dit stukje bekijk je een tabel met standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Pure Energie, Eneco, NLE, Greenchoice en ook Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio op basis van een verbruik van 1900 kWh t/m 4300 kWh stroom en 1150 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies jij er zelf voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: check altijd de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Herveld. Wanneer je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande leverancier. Daarin lees jij de prijzen en bijkomende kosten (onder andere vastrecht, verbruikskosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting: ) van het contract. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Het lopende pakket wordt stopgezet. Normaal gesproken zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf in de regel het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige energieleverancier. In de regel wordt dit van je gevraagd iets voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook een paar dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige aanbieder speelt de standen door aan de eerdere energieaanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Herveld. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Ook krijgen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “Eneco voor gas en licht“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. De meeste energieleveranciers doen hier aan mee. De aanbieders kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op een tegemoetkoming in de gemeente Overbetuwe.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Intergas, AWB, Atag, Vaillant of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Gelderland.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval je jouw eigen verbruik minimaliseert heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Herveld

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Herveld en betaal minder voor gas en licht!