Energieleveranciers Schoonebeek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Schoonebeek vergelijken is gemakkelijk met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek unieke aanbiedingen die je niet via de website van bijv. Energiedirect.nl of Innova Energie kunt vinden. Het oversluiten gaat simpel en probleemloos. Op deze pagina bekijk je bruikbare aanwijzingen en adviezen t.b.v. het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Schoonebeek

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Schoonebeek? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door factoren als: energieverbruik en woning. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de energienota. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, leveringkosten, energiebelasting, regiotoeslag, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien hanteren flink wat maatschappijen een gulle welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €120 tot €275. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Castelre.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over een behoorlijk ingewikkelde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Schoonebeek juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Hierna tref jij een overzicht met beschikbare energie aanbieders. Jij kiest meteen de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Moeite bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze pagina check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.975 kWh 725 m³
2 bewoners 2.375 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 2.050 m³

Compleet aanbod

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van Energieflex tot UnitedConsumers.

Makkelijk besparen op energie

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €225 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Schoonebeek

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een voordelig pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Dankzij onze zoekmachine kun je onmiddellijk energieprijzen Schoonebeek vergelijken. Vul jouw locatie + energieverbruik in en vind eenvoudig het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een bepaald pakket? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en ontdek vlug de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Lieshout afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Schoonebeek?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Schoonebeek juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Schoonebeek? Onder dit stukje bekijk je een ranglijst van gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Vattenfall, Eneco, Greenchoice, Essent maar ook Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl met een verbruik van 2200 kWh tot 4300 kWh stroom plus 1250 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In dit land kies jij er zelf voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met jouw maatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: check wel de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Schoonebeek. Op het moment dat je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende maatschappij. Daarin bekijk jij de kosten en voorwaarden (zoals leveringkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Jullie actuele gas & licht pakket wordt stopgezet. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf gewoonlijk het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige aanbieder. Gewoonlijk doe je dit zo’n week voor de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 14 dagen na de gekozen overstapdatum. De nieuwe leverancier speelt de standen door aan jouw oude energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Schoonebeek. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Ook ontvangen jullie een overzicht + eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “voordelig tarief Budget Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste manieren zijn wind en zon (stroom). De meeste aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De bedrijven bestellen zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Emmen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Atag, Nefit, AWB, Remeha of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Drenthe.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer jij de energievraag weet te verkleinen kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Schoonebeek

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Schoonebeek en betaal minder voor gas en licht!