Energieleveranciers Castelre Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €605 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Castelre vergelijken doe je razendsnel dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt snel de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel unieke kortingsacties die jij via de sites van o.a. Eneco en Leon Zeewolde ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en zonder problemen. Op deze website vind jij bruikbare details en hulp dat je kunt gebruiken bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Castelre

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Castelre? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: energieconsumptie en locatie. Uiteraard moet je verder kijken dan enkel de energiekosten. Dat beslaat slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: leveringkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, netbeheerkosten, vastrecht: het telt allemaal mee. Bovendien verstrekken de meeste aanbieders een royale welkomstpremie bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €175 t/m €220. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Merselo.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft nogal een ingewikkelde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Castelre april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Vervolgens tref jij een opsomming met de beste energiecontracten. Je treft eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Hulp nodig bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op deze website tref jij het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 600 m³
2 personen 2.425 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.725 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.300 kWh 2.000 m³

Complete vergelijking

Alle grote partijen vergelijken. Van Eneco tot en met Innova Energie.

Altijd de laagste prijs

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €455 per jaar.

Direct overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Castelre

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van onze tool kunnen jullie moeiteloos energieprijzen Castelre vergelijken. Vul postcode + huisnummer + energieverbruik in en zoek ogenblikkelijk het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaalde leverancier? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en ontdek binnen no-time de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Vlagtwedde afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Castelre?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Castelre april 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Castelre? Hier check je een opsomming met veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, Essent, Pure Energie, Eneco en ook Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Qurrent uitgaande van een verbruik van 2150 kWh tot 3650 kWh stroom plus 850 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land bepaal je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: achterhaal uiteraard de voorschriften van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Castelre. Als het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van de geselecteerde maatschappij. Aan de hand daarvan bekijk je de overeengekomen kosten en regelgeving (bijvoorbeeld verbruikskosten, netbeheerkosten, energiebelasting, aansluitkosten, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Het werkende contract zal worden opgezegd. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Jij zult dan in de regel de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige leverancier. Gewoonlijk doe je dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de overstapdatum. Jouw aanstaande aanbieder stuurt de standen door naar de “vroegere” leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Castelre. Ze sturen jou hiervan een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment corrigeren. Daarnaast ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “Anode Energie welkomstkorting“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De bedrijven halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Baarle-Nassau.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Atag, Nefit, Vaillant, Remeha of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder leveranciers doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Brabant.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat je jouw energieconsumptie weet te beperken kan dat al flink schelen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Castelre

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Castelre en bespaar op gas en licht!