Energieleveranciers Wommels Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €515 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wommels vergelijken gaat supersnel door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle aantrekkelijke aanbiedingen die men standaard niet bij onder andere De Vastelastenbond en HVC kunt gebruiken. Overstappen gaat gemakkelijk en zonder problemen. Op de site bekijk je handige feiten en hulp dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Wommels

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Wommels? Er is helaas niet één energieleverancier te markeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en postcode. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: energiebelasting, verbruikskosten, vastrecht, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook verstrekken de meeste maatschappijen een royale welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €135 tot €255. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Herpen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is nogal een moeilijke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wommels mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Hierna doorzoek je een resultatenpagina met relevante energiebedrijven. Jij kiest ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is zo doorgevoerd. Advies nodig bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze website tref jij het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Type woning Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.850 kWh 675 m³
2 personen 2.225 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 3.025 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 1.925 m³

Alle leveranciers

Alle bekende partijen vergelijken. Van DELTA tot Vrijopnaam.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Niet langer een hoge rekening. Besparingen tot wel €475 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Wommels

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een voordelig contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door middel van de vergelijker kunnen jullie vlug energieprijzen Wommels vergelijken. Voer je adres en verbruik in, en vind binnen no-time de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een zekere leverancier? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Check nu de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en bekijk onmiddellijk de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Reusel afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Wommels?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Wommels mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Wommels? Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij een lijstje met beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, Vattenfall, NLE, Greenchoice, Pure Energie + ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 1550 kWh tot 3700 kWh stroom en 1300 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jouw leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: achterhaal zeker even de voorschriften van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Wommels. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe aanbieder. Daarin bekijk je afgesproken prijzen en bijkomende kosten (onder andere aansluitkosten, vastrecht, leveringkosten, netbeheerkosten, energiebelasting: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Je actuele gas en stroom pakket zal worden opgezegd. Gewoonlijk krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf meestal het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw aanstaande energiemaatschappij. In de meeste gevallen doe je dit vlak voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook twee weken na de overstap. Jouw “nieuwe” aanbieder geeft dit door aan de “vroegere” energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Wommels. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Daarbij incasseren jullie de eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “overstappen De Vastelastenbond“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Denk aan een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De leveranciers reserveren windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Littenseradiel.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Intergas, AWB, Vaillant, Nefit of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. Windturbines genereren schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat jij de energievraag minimaliseert levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Wommels

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Wommels en betaal minder voor gas en licht!