Energieleveranciers Reusel Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Reusel vergelijken is gemakkelijk met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle speciale aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij bijv. De Vastelastenbond en Powerpeers kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en is zo gepiept. Hier doorzoek jij functionele informatie en tips voor het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Reusel

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Reusel? Het is onmogelijk één energieleverancier te markeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en postcode. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, leveringkosten, vastrecht, regiotoeslag, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Ook geven de meeste maatschappijen een vorstelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €100 – €245. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Beutenaken.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een behoorlijk flinke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Reusel juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Vervolgens check je een lijst met de goedkoopste energiebedrijven. Je ontdekt à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is zo geregeld. Advies nodig bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Hier detecteer je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 3.000 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.025 kWh 2.000 m³

Alle pakketten

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Allure Energie tot Oxxio.

Een lagere energierekening

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €495 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Reusel

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Dankzij onze speciale vergelijker kunnen jullie meteen energieprijzen Reusel vergelijken. Voer je adres + gas/licht inschatting in en kies binnen no-time het goedkoopste contract. Meer weten over een bepaald pakket? Selecteer dan site van de leverancier. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Volg de stappen aan de rechterkant en vergelijk snel de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Klundert afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Reusel?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Reusel juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Reusel? Op de site check je een tabel met gangbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, NLE, Essent, Greenchoice, Pure Energie en natuurlijk Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 2450 kWh t/m 3400 kWh stroom en 750 m3 – 1750 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw bestaande energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: doorzoek altijd de voorwaarden van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Reusel. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe maatschappij. Aan de hand daarvan bekijk jij de geldige tarieven en kleine lettertjes (bijvoorbeeld aansluitkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je werkende energiecontract wordt opgezegd. Normaal gesproken zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan doorgaans het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande leverancier. In de meeste gevallen moet dit zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 2 weken na de overstapdatum. De toekomstige leverancier stuurt de standen door naar de eerdere energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Reusel. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bijstellen. Voorts krijg je de eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “stroom van Cogas“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante keuzes zijn windenergie en zonne-energie. De meeste energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De organisaties reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Reusel-De Mierden.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Remeha, Nefit, AWB, Intergas of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je jouw eigen verbruik kan verlagen heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Reusel

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Reusel en bespaar op gas en licht!