Energieleveranciers Klundert Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €605 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Klundert vergelijken gaat supersnel door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek speciale welkomstacties die men standaard niet bij bijv. Greenchoice en Innova Energie kan scoren. Overstappen gaat eenvoudig en zonder problemen. Op deze website lees je praktische feiten en tips bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Klundert

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Klundert? Het is onmogelijk één energieleverancier aan te duiden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met aspecten als: verbruik (kWh en m3) en woning. Ook moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: leveringkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens hanteren veel aanbieders een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €175 tot €280. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Teteringen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is nogal een complexe berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Klundert mei 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Nadien volgt een overzicht met de beste energiecontracten. Jij kiest rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Advies nodig bij het doorgeven van jouw verbruik? Op deze website tref jij het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.825 kWh 650 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.475 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 1.975 m³

Alle aanbieders

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Huismerk Energie tot Qwint.

Makkelijk besparen op energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen tot wel €435 per jaar.

Direct overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Klundert

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels de vergelijker kan men eenvoudig energieprijzen Klundert vergelijken. Vul jouw locatie en ook gas/licht inschatting in en selecteer rap het goedkoopste pakket. Meer info over een bepaalde aanbieder? Selecteer dan website van de aanbieder. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en signaleer rap de beste of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Ook interessant: goedkoopste energie in De Wilp afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Klundert?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Klundert mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Klundert? Op deze pagina vind je een lijstje met beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, Eneco, Vattenfall, Greenchoice, NLE + Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers gerekend met een verbruik van 2350 kWh t/m 3950 kWh stroom plus 1150 m3 – 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jouw bestaande energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: doorzoek altijd de voorschriften van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Klundert. Zodra je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de aankomende maatschappij. In deze mail of brief bekijk jij de overeengekomen kosten en voorwaarden (denk aan opslag duurzame energie, energiebelasting, regiotoeslag, vastrecht, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie huidige energiepakket wordt beëindigd. Gewoonlijk wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf meestal de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige maatschappij. Gewoonlijk moet dit enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de dag van overstappen. Jouw aanstaande aanbieder speelt de standen door aan de eerdere energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Klundert. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Daarbij ontvang jij een overzicht + eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “prijzen vergelijken van Enexis“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De organisaties reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Moerdijk.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Atag, Remeha, Vaillant, Nefit of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in schone windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. Meer daarover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer jij de energievraag reduceert kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Klundert

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Klundert en bespaar op gas en licht!