Energieleveranciers Teteringen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €515 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Teteringen vergelijken is een eitje dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet à la minute de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel exclusieve welkomstacties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als De Vastelastenbond of NLE kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en prettig. Op deze website bekijk je toepasbare informatie en adviezen voor het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Teteringen

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Teteringen? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: energieconsumptie en postcode. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, energiebelasting: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder bieden sommige organisaties een hoge welkomstkorting voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €95 tot €290. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Eemnes.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over nogal een moeilijke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Teteringen juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Hierna doorzoek je een overzicht met beschikbare energiemaatschappijen. Je selecteert binnen no-time de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten gepiept. Tips gebruiken bij het schatten van jouw verbruik? Op de site tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoon 2.000 kWh 725 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 3.025 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.775 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.050 kWh 2.050 m³

Alle maatschappijen

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Greenchoice tot aan Powerpeers.

Besparen op de energienota

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen mogelijk tot €265 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Teteringen

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! D.m.v. onze speciale vergelijker kunnen jullie snel energieprijzen Teteringen vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusgas/licht inschatting in en zoek meteen het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een bepaald pakket? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en check vlug de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Neede afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Teteringen?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Teteringen juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Teteringen? Hieronder vind jij een lijstje met gangbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Pure Energie, Eneco, Essent, Vattenfall + ENGIE, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 2450 kWh t/m 3250 kWh stroom en 1350 m3 – 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land bepaal je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met je energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: achterhaal wel de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Teteringen. Nadat het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van jullie nieuwe maatschappij. Daarin tref je de prijzen en regelgeving (bijvoorbeeld energiebelasting, verbruikskosten, regiotoeslag, leveringkosten, vastrecht: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Dat werkende energiecontract zal worden beëindigd. Meestal krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf normaliter de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande energieaanbieder. Dikwijls gebeurt dit vlak voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Teteringen. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd aanpassen. Tevens incasseer jij jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “contract afsluiten bij Qwint“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de maatschappijen doen hier aan mee. De organisaties kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Breda.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Nefit, Intergas, AWB, Atag of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Brabant.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra jij de energievraag reduceert zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Teteringen

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Teteringen en betaal minder voor gas en licht!