Energieleveranciers Beutenaken Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €445 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Beutenaken vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel exclusieve welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij onder andere Energiedirect.nl en Oxxio kan scoren. Het oversluiten gaat eenvoudig en is zo gepiept. Op deze website lees je toepasbare gegevens en support voor het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Beutenaken

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Beutenaken? Het is onmogelijk één energieleverancier aan te duiden die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met indicatoren zoals: energieconsumptie en woning. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate de energienota. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, leveringkosten, verbruikskosten: het telt allemaal mee. Bovendien schenken flink wat aanbieders een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €105 t/m €210. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Lierderholthuis.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een aanzienlijk moeilijke rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Beutenaken mei 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Daarna check je een opsomming met de meest voordelige energiecontracten. Je treft direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is binnen no-time gepiept. Hulp nodig bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Op energieleverancieractie.nl tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 625 m³
2 personen 2.175 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.700 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 2.000 m³

Compleet aanbod

Alle erkende providers vergelijken. Van Energieflex tot aan Pure Energie.

Flink besparen op jouw energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen tot wel €335 per jaar.

Gelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Beutenaken

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door de vergelijker kan men snel energieprijzen Beutenaken vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook verbruiksgegevens in, en bekijk à la minute de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een zeker contract? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en achterhaal à la minute de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Teteringen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Beutenaken?

 1. Voer jouw locatie in (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Beutenaken mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Beutenaken? Op deze website lees je een aantal van beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, Essent + Budget Energie, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE berekend met een consumptie van 1500 kWh tot 2950 kWh stroom en 750 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument kies jij er zelf voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over je energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: bekijk wel de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Beutenaken. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe organisatie. Daarin bekijk jij afgesproken prijzen en condities (denk hierbij aan leveringkosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Je oude energiepakket wordt opgezegd. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf gewoonlijk het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige energieleverancier. Doorgaans doe je dit vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook 15 dagen na de overstap. De nieuwe energiemaatschappij speelt de standen door aan je voormalige energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Beutenaken. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Voorts incasseer jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “RENDO Netwerken 3 jaar contract“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders bestellen zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je terugleververgoeding in de gemeente Gulpen-Wittem.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Remeha, Nefit, AWB, Atag of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Limburg.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval je jouw eigen verbruik kunt terugdringen heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Beutenaken

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Beutenaken en betaal minder voor gas en licht!