Energieleveranciers Herpen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €285 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Herpen vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet meteen de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel aantrekkelijke acties die je niet op de reguliere manier bij onder andere Huismerk Energie of NLE kunt vinden. Overstappen van energie gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Hier bekijk je nuttige aanwijzingen en support ter ondersteuning bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Herpen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Herpen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te betitelen die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van factoren als: verbruik (kWh en m3) en woning. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, vastrecht, regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder geven enkele maatschappijen een gulle welkomstkorting voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €130 t/m €195. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Schiphol-Rijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft best een gecompliceerde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Herpen juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Vervolgens volgt een tabel met relevante energieleveranciers. Je ontdekt binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is binnen no-time gepiept. Hulp nodig bij het schatten van jullie energieverbruik? Hierna detecteer je het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 650 m³
2 personen 2.250 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.350 kWh 1.925 m³

Complete vergelijking

Alle landelijke partijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot UnitedConsumers.

Makkelijk besparen op energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €355 per jaar.

A la minute overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Herpen

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. D.m.v. onze speciale vergelijker kan jij ogenblikkelijk energieprijzen Herpen vergelijken. Vul jouw locatie en ook verbruiksgegevens in, en bekijk meteen het goedkoopste pakket. Meer info over een zeker contract? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en ontdek onmiddellijk de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Ook interessant: goedkoopste energie in Beutenaken afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Herpen?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Herpen juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Herpen? Onder dit stukje bekijk je een ranglijst van meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Essent, NLE maar ook Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 2000 kWh t/m 4450 kWh stroom en 800 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij in control bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jullie actuele energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: doorzoek ten alle tijde de voorschriften van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Herpen. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe aanbieder. In dit schrijven tref je alle tarieven en extra regels (zoals aansluitkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? De overstap van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je lopende contract wordt beëindigd. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige energieleverancier. Normaliter doe je dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de overstap. Jouw toekomstige energiemaatschappij geeft dit door aan de eerdere energieleverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Herpen. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Ook krijg je een eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “Clean Energy voor gas en licht“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante manieren zijn wind en zon (stroom). Bijna alle maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De leveranciers importeren windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Jullie ontvangen hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Oss.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Intergas, AWB, Atag, Nefit of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke leveranciers biedt groene stroom via wind. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je jouw energieconsumptie kunt minderen kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Herpen

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Herpen en betaal minder voor gas en licht!