Energieleveranciers Schiphol-Rijk Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €255 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Schiphol-Rijk vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle tijdelijke acties die je niet via de website van o.a. Huismerk Energie en Innova Energie kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en probleemloos. Op deze pagina lees je nuttige aanwijzingen en adviezen bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Schiphol-Rijk

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Schiphol-Rijk? Er is helaas niet één energieleverancier aan te duiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en woning. Uiteraard moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, opslag duurzame energie, aansluitkosten, leveringkosten, netbeheerkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook bieden veel organisaties een gulle welkomstpremie voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €90 – €270. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Cadier en Keer.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is een aardig ingewikkelde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Schiphol-Rijk juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Nadien check je een opsomming met relevante energieleveranciers. Je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten gepiept. Problemen bij het invoeren van jouw verbruik? Op deze website vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort huis Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.875 kWh 600 m³
2 bewoners 2.275 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.800 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.475 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.275 kWh 1.975 m³

Alle organisaties

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van Allure Energie tot aan Oxxio.

Besparen op de energienota

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen tot wel €475 per jaar.

Gelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Schiphol-Rijk

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Door middel van de vergelijker kan je moeiteloos energieprijzen Schiphol-Rijk vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + verbruik in, en vind à la minute het goedkoopste contract. Meer details over een bepaald pakket? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en ontdek direct de beste of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Lierderholthuis afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Schiphol-Rijk?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Schiphol-Rijk juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Schiphol-Rijk? Hieronder check je een opsomming met beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, Eneco, NLE, Essent, Pure Energie en ook ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl met een verbruik van 1850 kWh t/m 2750 kWh stroom plus 1250 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig bepaal je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Let op: check ten alle tijde de opgestelde regels van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Schiphol-Rijk. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende organisatie. In deze mail of brief vind je de geldige tarieven en regelgeving (denk aan verbruikskosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, leveringkosten: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Nadat het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Jullie oude pakket wordt opgezegd. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf meestal het oude abonnement annuleren.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige energieleverancier. Normaliter gebeurt dit vlak voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de dag van overstappen. De toekomstige energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Schiphol-Rijk. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon wijzigen. Daarbij incasseer jij een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “goedkope tarieven Cogas“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zon en wind (energie). Veel energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Haarlemmermeer.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Atag, Nefit, Vaillant, AWB of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Windturbines genereren 100% groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiepakket doet hier aan mee. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je jouw energieconsumptie reduceert zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Schiphol-Rijk

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Schiphol-Rijk en betaal minder voor gas en licht!