Energieleveranciers Winssen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €325 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Winssen vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle unieke welkomstkortingen die jij via de sites van bijvoorbeeld Essent en Leon Zeewolde kan afsluiten. Overstappen van energie gaat eenvoudig en is zo gepiept. Hier vind je bruikbare toelichtingen en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Winssen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Winssen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te betitelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: netbeheerkosten, verbruikskosten, aansluitkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook verstrekken flink wat aanbieders een royale welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €155 – €245. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Heijenrath.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft een behoorlijk flinke rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Winssen juni 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna vind je een lijst met beschikbare energie aanbieders. Je selecteert onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is kinderspel, het is snel geregeld. Advies nodig bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site check je het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.875 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.450 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.225 kWh 2.050 m³

Alle maatschappijen

Alle populaire providers vergelijken. Van Essent tot MAIN Energie.

Het goedkoopste contract

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen tot wel €365 per jaar.

Gelijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Winssen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Middels energieleverancieractie.nl kun jij eenvoudig energieprijzen Winssen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook stoom/gas verbruik in en kies vlug de goedkoopste aanbieder. Meer info over een zekere leverancier? Ga dan verder naar de merkpagina. Check nu de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en signaleer binnen no-time de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Purmer afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Winssen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Gelderland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Winssen juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Winssen? Op deze pagina vind je een aantal van beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Essent, NLE, Greenchoice, Vattenfall + Qurrent, Oxxio, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers met een verbruik van 2450 kWh t/m 2700 kWh stroom plus 800 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag beslis jij zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over je energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: bekijk ten alle tijde de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Winssen. Nadat je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van de nieuwe aanbieder. In deze mail of brief vind jij afgesproken prijzen en regelgeving (bijvoorbeeld vastrecht, leveringkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Dat lopende gas en stroom pakket wordt opgezegd. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf doorgaans het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Dikwijls doe je dit vlak voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” aanbieder geeft dit door aan je voormalige leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Winssen. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment aanpassen. Voorts krijg je een overzicht + eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “opzeggen Engie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Veel energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De bedrijven importeren zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Beuningen.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Gelderland.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat je jouw energieconsumptie kunt minderen zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Winssen

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Winssen en bezuinig op gas en licht!