Energieleveranciers Heijenrath Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Heijenrath vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet vlug de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek speciale welkomstkortingen die jij via de sites van bedrijven als Clean Energy of Vrijopnaam kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en probleemloos. Hieronder vergaar je toepasbare informatie en tips dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Heijenrath

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Heijenrath? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en postcode. Eveneens moet je verder kijken dan puur de energiekosten. Dat beslaat slechts deels de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: regiotoeslag, energiebelasting, vastrecht, leveringkosten, opslag duurzame energie: het telt allemaal mee. Verder bieden sommige organisaties een vorstelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €80 tot +/- €195. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Sauwerd.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is best een ingewikkelde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Heijenrath juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Daarop vind je een overzicht met relevante energie aanbieders. Je ontdekt snel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten geregeld. Tips gebruiken bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Hier vind jij het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.825 kWh 750 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.375 kWh 2.000 m³

Complete vergelijking

Alle bekende organisaties vergelijken. Van Budget Energie tot aan UnitedConsumers.

Flink besparen op jouw energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Bespaar tot wel €345 per jaar.

Direct overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Heijenrath

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door onze speciale vergelijker kan je moeiteloos energieprijzen Heijenrath vergelijken. Vul postcode + huisnummer & gas/licht inschatting in en selecteer meteen de goedkoopste maatschappij. Meer info over een zekere leverancier? Bekijk dan site van de leverancier. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en vind ogenblikkelijk de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Bemmel afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Heijenrath?

 1. Geef jouw postcode door (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Heijenrath juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Heijenrath? Nu check je een lijstje met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Pure Energie, Essent, NLE, Eneco, Greenchoice en ook Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, ENGIE op basis van een verbruik van 2450 kWh tot 2750 kWh stroom en 1200 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over je maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: controleer altijd de condities van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Heijenrath. Nadat het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende energieaanbieder. In deze mail of brief vind jij afgesproken prijzen en voorwaarden (bijvoorbeeld netbeheerkosten, leveringkosten, aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je werkende gas en stroom pakket wordt beëindigd. Doorgaans wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf gewoonlijk het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande leverancier. Gewoonlijk dien je dit te doen een paar dagen voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot twee weken nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energieaanbieder geeft dit door aan jouw “oude” energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Heijenrath. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Daarbij krijg je te maken met de eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “Energieflex overstappen“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante keuzes zijn wind en zon (stroom). Veel energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De organisaties reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Gulpen-Wittem.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Intergas, Vaillant, AWB, Nefit of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder aanbieder biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer je het verbruik van energie kunt terugdringen levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Heijenrath

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Heijenrath en bezuinig op gas en licht!