Energieleveranciers Bemmel Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bemmel vergelijken gaat supersnel via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek tijdelijke kortingsacties die jij via de sites van bedrijven als Budget Energie en Oxxio kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en probleemloos. Hier lees je praktische gegevens en handreikingen voor het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Bemmel

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Bemmel? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door factoren als: gas- en stroom consumptie en postcode. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dit beïnvloed maar voor een deel de energierekening. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten, energiebelasting, regiotoeslag: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens bieden flink wat bedrijven een flinke welkomstpremie voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €120 tot +/- €255. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Legemeer.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over een behoorlijk complexe rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bemmel juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Daarna vind je een resultatenpagina met de meest voordelige energieleveranciers. Je vindt zo simpel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is kinderspel, het is snel gepiept. Hulp nodig bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op deze pagina vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 650 m³
2 bewoners 2.450 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.850 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.550 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 2.075 m³

Alle maatschappijen

Alle populaire providers vergelijken. Van Allure Energie tot NLE.

Besparen op je energie

Niet langer een hoge rekening. Dit scheelt je zo €245 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Bemmel

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Door middel van onze zoekmachine kunnen jullie rap energieprijzen Bemmel vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruik in, en zoek direct het goedkoopste pakket. Meer weten over een bepaald contract? Selecteer dan de merkpagina. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en check snel de beste of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in t Haantje afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Bemmel?

 1. Geef jouw postcode door (Gelderland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Bemmel juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Bemmel? Op energieleverancieractie.nl vind jij een aantal van veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Eneco, Vattenfall, Essent, Pure Energie maar ook ENGIE, Qurrent, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie berekend met een consumptie van 2250 kWh t/m 3350 kWh stroom plus 700 m3 – 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Tegenwoordig bepaal je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: bekijk wel de opgestelde regels van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Bemmel. Op het moment dat je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde aanbieder. Daarin zie je de overeengekomen kosten en extra regels (bijvoorbeeld netbeheerkosten, vastrecht, leveringkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen kan je kosteloos en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie oude gas & licht pakket wordt beëindigd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige aanbieder. In de regel dien je dit te doen iets voor de overstapdatum, echter soms ook tot 15 dagen na de overstap. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij communiceert dit weer richting de eerdere aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Bemmel. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon aanpassen. Tevens krijg jij een eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “Clean Energy 3 jaar contract“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste manieren zijn zonne-energie en windenergie. Veel energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De aanbieders reserveren windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Lingewaard.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Remeha, Atag, Vaillant, Intergas of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiecontract biedt groene stroom via wind. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Gelderland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer je jouw eigen verbruik kunt terugdringen kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Bemmel

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Bemmel en betaal minder voor gas en licht!