Energieleveranciers Winkel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Winkel vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle exclusieve welkomstacties die je niet via de website van bedrijven als Essent of Pure Energie ontvangt. Het oversluiten gaat eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Hier vind je praktische details en adviezen voor het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Winkel

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Winkel? Het is onmogelijk één energieleverancier aan te duiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en adres. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten: het telt allemaal mee. Verder bieden sommige bedrijven een flinke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €130 – €255. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Heide.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een behoorlijk ingewikkelde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Winkel mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Daarna tref jij een overzicht met beschikbare energie aanbieders. Je ontdekt meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is zo gepiept. Tips gebruiken bij het schatten van gas en stroom verbruik? Hieronder vind je het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoon 2.000 kWh 750 m³
2 personen 2.475 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.700 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.175 kWh 2.100 m³

Alle pakketten

Alle bekende organisaties vergelijken. Van Greenchoice tot HVC.

Makkelijk besparen op energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen tot wel €435 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Winkel

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van onze tool kun jij snel energieprijzen Winkel vergelijken. Geef je woongegevens en verbruiksgegevens in, en kies snel het goedkoopste pakket. Meer details over een zeker pakket? Klik dan op de overkoepelende merksite. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en check snel de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Puiflijk afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Winkel?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Winkel mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Winkel? Nu lees je een opsomming met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Essent, Vattenfall, Greenchoice, Eneco en ook Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Oxxio, ENGIE op basis van een verbruik van 1750 kWh t/m 3500 kWh stroom en 800 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In Nederland mag je helemaal zelf kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of wil je gewoon af van jouw energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: bekijk altijd de condities van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Winkel. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe leverancier. Daarin bekijk jij afgesproken prijzen en voorwaarden (denk aan leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht, netbeheerkosten, verbruikskosten: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Het vorige energiecontract wordt stopgezet. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: ga je verhuizen? Jij zult dan meestal de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige aanbieder. In de regel doe je dit zo’n week voor de overstapdatum, echter soms ook tot een paar dagen na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” maatschappij geeft dit door aan je voormalige maatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Winkel. Je ontvangt hiervan een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd wijzigen. Ook krijgen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “opzeggen Energiedirect.nl“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante opties zijn wind en zon (stroom). De meeste energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De maatschappijen bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Hollands Kroon.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Intergas, Nefit, Remeha, Atag of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder leveranciers biedt groene stroom via wind. Meer daarover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Holland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je jouw energieconsumptie weet te verkleinen heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Winkel

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Winkel en bespaar op gas en licht!