Energieleveranciers Puiflijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €255 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Puiflijk vergelijken is kinderspel met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt à la minute de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel exclusieve welkomstkortingen die je niet via de website van onder andere Energieflex of Oxxio kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en zonder problemen. Op deze pagina lees je nuttige gegevens en handreikingen t.b.v. het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Puiflijk

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Puiflijk? Het is niet mogelijk één energieleverancier te onderscheiden die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met factoren als: gas- en stroom consumptie en locatie. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt slechts ten dele de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: energiebelasting, aansluitkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast geven enkele bedrijven een aantrekkelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €105 tot €260. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Beltrum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over een aardig gecompliceerde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Puiflijk juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Daarna volgt een lijst met de meest voordelige energie aanbieders. Je vindt zo à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Hulp nodig bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Hier vind je het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 600 m³
2 personen 2.375 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.800 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.050 kWh 1.925 m³

Alle aanbieders

Alle erkende partijen vergelijken. Van Engie tot UnitedConsumers.

Altijd de laagste prijs

Niemand wil teveel betalen voor energie. Je bespaart zo €475 per jaar.

Direct overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Puiflijk

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Op basis van onze tool kan je eenvoudig energieprijzen Puiflijk vergelijken. Geef je woongegevens plusverbruik in, en bekijk ogenblikkelijk de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zekere aanbieder? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en ontdek direct de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Kapelle afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Puiflijk?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Gelderland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Puiflijk juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Puiflijk? Op de site check je een lijstje met gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Pure Energie, NLE, Eneco, Vattenfall maar uiteraard ook Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent op basis van een verbruik van 2000 kWh t/m 4000 kWh stroom en 1400 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jouw bestaande leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: check wel de opgestelde regels van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Puiflijk. Als je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van de nieuwe aanbieder. In dit schrijven vind je de overeengekomen kosten en voorwaarden (onder andere regiotoeslag, leveringkosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, vastrecht: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Als je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen kan je kosteloos en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Je vorige gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: ga je verhuizen? Je moet dan zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande maatschappij. In de meeste gevallen doe je dit iets voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” energieleverancier speelt de standen door aan jouw oude leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Puiflijk. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon bewerken. Daarbij krijg jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “stroom van Budget Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Onder andere een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de maatschappijen maken hier graag gebruik van. De bedrijven bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Ook wel bekend als salderen. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Druten.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Remeha, Atag, Nefit, AWB of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Als jij de energievraag minimaliseert kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Puiflijk

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Puiflijk en bespaar op gas en licht!