Energieleveranciers Beltrum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €325 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Beltrum vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek exclusieve aanbiedingen die je niet via de website van o.a. Energieflex en NLE kunt vinden. Overstappen gaat moeiteloos en probleemloos. Op de site doorzoek jij praktische toelichtingen en handreikingen ten behoeve van het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Beltrum

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Beltrum? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en woning. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: regiotoeslag, energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie, leveringkosten: het telt allemaal mee. Tevens gunnen enkele bedrijven een flinke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €95 tot €210. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Leersum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met best een ingewikkelde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Beltrum mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Nadien tref jij een overzicht met de meest voordelige energie aanbieders. Je vindt zo direct de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten doorgevoerd. Hulp nodig bij het invullen van gas en stroom verbruik? Op deze website detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.925 kWh 700 m³
2 personen 2.100 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.725 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.650 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 2.075 m³

Compleet aanbod

Alle grote organisaties vergelijken. Van Anode Energie tot aan Vattenfall.

Flink besparen op jouw energie

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €495 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Beltrum

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een voordelig energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Aan de hand van de vergelijker kan jij vlug energieprijzen Beltrum vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook gas/licht inschatting in en selecteer onmiddellijk het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een zekere aanbieder? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en vergelijk ogenblikkelijk de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Swifterbant afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Beltrum?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Gelderland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Beltrum mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Beltrum? Hier check je een ranglijst van meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Eneco, Vattenfall, Essent, Greenchoice, NLE en natuurlijk Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie op basis van een verbruik van 2500 kWh t/m 2600 kWh stroom en 850 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument ben jij er verantwoordelijk voor bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jullie actuele maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: bekijk altijd de voorschriften van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Beltrum. Nadat het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de geselecteerde organisatie. Daarin tref je afgesproken prijzen en kleine lettertjes (denk aan leveringkosten, vastrecht, netbeheerkosten, aansluitkosten, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw actuele gas & licht pakket wordt opgezegd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf dikwijls het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige energieleverancier. Dikwijls gebeurt dit zo’n week voor de ingangsdatum, echter soms ook tot 15 dagen na de dag van overstappen. De toekomstige maatschappij geeft dit door aan de eerdere energieleverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de nieuwe energiemaatschappij in Beltrum. Het is nog even wachten op een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon bijstellen. Bovendien incasseer je jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “Anode Energie 3 jaar contract“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante manieren zijn wind en zon (stroom). De meeste leveranciers werken hier dan ook graag mee. De leveranciers reserveren windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Berkelland.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Remeha, Atag, Vaillant, AWB of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Gelderland.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je het verbruik van energie kunt minderen zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Beltrum

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Beltrum en bespaar op gas en licht!