Energieleveranciers Heide Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €355 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Heide vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt direct de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek aantrekkelijke welkomstkortingen die jij via de sites van bijv. Allure Energie of NLE kan afsluiten. Overstappen van energie gaat eenvoudig en probleemloos. Op de site vind jij handige gegevens en handreikingen t.b.v. het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Heide

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Heide? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en woonplaats. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: opslag duurzame energie, netbeheerkosten, energiebelasting, verbruikskosten, leveringkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder bieden de meeste leveranciers een hoge welkomstkorting voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €115 tot +/- €260. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Sas van Gent.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over een aanzienlijk complexe berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Heide juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Dan tref jij een overzicht met de beste energie aanbieders. Je selecteert rap de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Advies nodig bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze pagina vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 700 m³
2 bewoners 2.200 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.775 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 2.025 m³

Alle organisaties

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Powerpeers.

Altijd de laagste prijs

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen tot wel €395 per jaar.

A la minute overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Heide

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels onze zoekmachine kan men onmiddellijk energieprijzen Heide vergelijken. Voer je adres plusstoom/gas verbruik in en zoek eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer weten over een zeker pakket? Dit vind je in website van de aanbieder. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en vergelijk meteen de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Beltrum afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Heide?

 1. Geef jouw postcode door (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Heide juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Heide? Op deze pagina vind jij een aantal van beschikbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Eneco, Greenchoice, NLE, Vattenfall maar uiteraard ook Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent uitgaande van een verbruik van 2050 kWh tot 2900 kWh stroom en 1400 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met je energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Tip: bekijk ten alle tijde de voorwaarden van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Heide. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande energieaanbieder. Hierin tref je de prijzen en voorwaarden (denk hierbij aan vastrecht, energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten, aansluitkosten: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw lopende gas en stroom pakket wordt beëindigd. Doorgaans wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken het contract even opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe aanbieder. Gewoonlijk wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 15 dagen na de gekozen overstapdatum. De toekomstige energieleverancier speelt de standen door aan jouw “oude” leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Heide. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verlagen. Bovendien krijg je te maken met een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “Eneco overstappen“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle leveranciers hebben dat in hun portfolio. De organisaties importeren zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Venray.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Intergas, Vaillant, AWB, Atag of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiepakket biedt groene stroom via wind. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer je jouw energieconsumptie weet te beperken kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Heide

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Heide en betaal minder voor gas en licht!