Energieleveranciers Wilp Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wilp vergelijken doe je razendsnel dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek aantrekkelijke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als De Vastelastenbond en HVC kan scoren. Overstappen van energie gaat simpel en kost slechts een paar minuten. Op deze website vind jij praktische feiten en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Wilp

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Wilp? Het is onmogelijk één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en postcode. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag, opslag duurzame energie, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Verder gunnen flink wat aanbieders een flinke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €105 – €240. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Hegebeintum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een aanzienlijk complexe rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wilp juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan volgt een tabel met relevante energieleveranciers. Jij kiest gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is binnen enkele minuten rond gemaakt. Advies nodig bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Hierna vind jij het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.900 kWh 750 m³
2 personen 2.250 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.600 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.225 kWh 2.100 m³

Alle aanbieders

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Allure Energie tot aan Innova Energie.

Het goedkoopste contract

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €465 per jaar.

Een snelle overstap

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Wilp

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. D.m.v. onze zoekmachine kan je onmiddellijk energieprijzen Wilp vergelijken. Voer je adres plusverbruik in, en selecteer meteen de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een zekere aanbieder? Bekijk dan de merkpagina. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en bekijk ogenblikkelijk de beste of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Poortvliet afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Wilp?

 1. Voer jouw locatie in (Gelderland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Wilp juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Wilp? Onder dit stukje vind je een aantal van standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, NLE, Greenchoice, Vattenfall, Essent en ook ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers berekend met een consumptie van 1850 kWh tot 3800 kWh stroom plus 1250 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig mag je helemaal zelf kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van je energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: check zeker even de kleine lettertjes van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Wilp. Nadat het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen organisatie. Hierin lees je de overeengekomen kosten en condities (denk aan opslag duurzame energie, leveringkosten, regiotoeslag, energiebelasting, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie actuele gas en stroom pakket wordt opgezegd. Gewoonlijk wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande energiemaatschappij. In de regel doe je dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande energieleverancier communiceert dit weer richting de “vroegere” maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Wilp. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon wijzigen. Daarbij incasseer je een eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “opzeggen De Vastelastenbond“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste manieren zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de energie-aanbieders doen hier aan mee. De bedrijven importeren zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken plus de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Voorst.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Intergas, Vaillant, AWB, Nefit of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Gelderland.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je het verbruik van energie vermindert zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Wilp

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Wilp en betaal minder voor gas en licht!