Energieleveranciers Poortvliet Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Poortvliet vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle unieke kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Eneco en Vandebron kunt vinden. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en vlug. Op deze website vind jij praktische details en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Poortvliet

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Poortvliet? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: stroom- en gas consumptie en woonplaats. Ook moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, regiotoeslag, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Tevens bieden de meeste aanbieders een vorstelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €90 tot €290. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Beinsdorp.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een behoorlijk flinke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Poortvliet juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Aansluitend check je een lijst met de goedkoopste energie aanbieders. Je vindt zo meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gepiept. Hulp nodig bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Op deze pagina bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Type woning Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.425 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 1.975 m³

Alle pakketten

Alle erkende organisaties vergelijken. Van Anode Energie tot en met Qurrent.

Makkelijk besparen op energie

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €505 per jaar.

Gelijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Poortvliet

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Met behulp van de vergelijker kun jij binnen no-time energieprijzen Poortvliet vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook verbruik in, en vind à la minute de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Klik dan op website van de aanbieder. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en bekijk snel de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Kamperland afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Poortvliet?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zeeland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Poortvliet juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Poortvliet? Op de site check je een ranglijst van meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, NLE, Eneco, Greenchoice, Vattenfall en natuurlijk Oxxio, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE berekend met een consumptie van 1850 kWh – 3100 kWh stroom en 1250 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies jij er zelf voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: achterhaal zeker even de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Poortvliet. Wanneer het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen organisatie. Aan de hand daarvan tref jij afgesproken prijzen en extra regels (onder andere leveringkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, netbeheerkosten, aansluitkosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie lopende contract zal worden beëindigd. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf gewoonlijk het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe energieleverancier. Meestal doe je dit vlak voor de datum van overstap, echter soms ook tot twee weken na de overstapdatum. Jouw aanstaande aanbieder geeft dit door aan jouw oude energiemaatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Poortvliet. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment corrigeren. Ook incasseer jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “vergelijk direct Cogas“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De leveranciers importeren zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Tholen.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Remeha, Atag, Vaillant, Intergas of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiecontract biedt groene stroom via wind. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Zeeland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra jij de energievraag kunt minderen zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Poortvliet

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Poortvliet en betaal minder voor gas en licht!