Energieleveranciers Wilnis Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €485 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wilnis vergelijken is gemakkelijk door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle tijdelijke kortingsacties die jij via de sites van bedrijven als Allure Energie en Powerpeers kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en kost slechts een paar minuten. Hier lees je functionele feiten en support t.b.v. het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Wilnis

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Wilnis? Er is helaas niet één energieleverancier aan te duiden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: gas- en stroom consumptie en postcode. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, energiebelasting, aansluitkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens hanteren sommige leveranciers een royale welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €90 – €275. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Heeze.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is een aanzienlijk moeilijke rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wilnis mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Daarop volgt een resultatenpagina met relevante energiebedrijven. Je vindt zo simpel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is zo rond gemaakt. Moeite bij het invullen van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze pagina tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.925 kWh 700 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.700 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.600 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 2.000 m³

Alle organisaties

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot MAIN Energie.

Flink besparen op jouw energie

Vind de goedkoopste leverancier. Bespaar tot wel €395 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Wilnis

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een voordelig energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Via onze zoekmachine kan jij eenvoudig energieprijzen Wilnis vergelijken. Geef je woongegevens en energieverbruik in en bekijk binnen no-time het goedkoopste contract. Meer weten over een zeker contract? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en vind snel de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Poortugaal afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Wilnis?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Utrecht)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Wilnis mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Wilnis? Onder dit stukje bekijk je een aantal van meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Greenchoice, Essent, Eneco, NLE maar ook Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie berekend met een consumptie van 1900 kWh tot 2650 kWh stroom plus 1050 m3 – 1650 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jouw bestaande energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Tip: check uiteraard de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Wilnis. Als je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde organisatie. Daarin tref je afgesproken prijzen en kleine lettertjes (denk aan netbeheerkosten, vastrecht, leveringkosten, verbruikskosten, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Het oude gas en stroom pakket zal worden opgezegd. Doorgaans wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: ga je verhuizen? Je moet dan zelf normaal gesproken de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe aanbieder. Meestal wordt dit van je gevraagd iets voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige leverancier geeft dit door aan jouw “oude” energiemaatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Wilnis. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Bovendien incasseer je een overzicht + eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “opzeggen Clean Energy“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante keuzes zijn zonne-energie en windenergie. De meeste energieleveranciers doen hier aan mee. De aanbieders bestellen stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente De Ronde Venen.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Intergas, Vaillant, AWB, Nefit of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Utrecht.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als je jouw energieconsumptie kunt minderen kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Wilnis

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Wilnis en bezuinig op gas en licht!