Energieleveranciers Heeze Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €315 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Heeze vergelijken is kinderspel door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt rap de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek exclusieve welkomstkortingen die je niet via de website van bijvoorbeeld Clean Energy of NLE kan afsluiten. Het oversluiten gaat gemakkelijk en kost slechts een paar minuten. Hieronder bekijk je functionele gegevens en support ter ondersteuning bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Heeze

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Heeze? Het is niet mogelijk één energieleverancier te onderscheiden die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van factoren als: energieverbruik en woning. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dit bepaalt slechts ten dele je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, energiebelasting, verbruikskosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien verstrekken enkele leveranciers een aantrekkelijke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €95 – €285. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Saaxumhuizen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een aardig gecompliceerde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Heeze mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Nadien doorzoek je een lijst met de beste energiecontracten. Je treft ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten is kinderspel, het is snel gedaan. Advies nodig bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Op de site vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Type huis Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.875 kWh 650 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.900 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.600 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.325 kWh 2.050 m³

Alle leveranciers

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Vandebron.

Een lagere energierekening

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen tot wel €365 per jaar.

Makkelijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Heeze

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. D.m.v. onze tool kun je snel energieprijzen Heeze vergelijken. Geef je woongegevens en verbruiksgegevens in, en bekijk à la minute de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een bepaald contract? Klik dan op de overkoepelende merksite. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en vergelijk rap de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Beilen afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Heeze?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Heeze mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Heeze? Op de site doorzoek jij een tabel met beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Essent, Eneco, Vattenfall, Pure Energie, NLE + Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers, Qurrent, ENGIE uitgaande van een verbruik van 2300 kWh – 4450 kWh stroom plus 1000 m3 – 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Goed om te weten: bekijk zeker even de opgestelde regels van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Heeze. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe aanbieder. In dit schrijven zie je de prijzen en extra regels (bijvoorbeeld leveringkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten, energiebelasting: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude contract opzeggen

Dat vorige contract wordt opgezegd. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige energieaanbieder. Gewoonlijk moet dit vlak voor de ingangsdatum, echter soms ook tot 1 of 2 weken na de overstap. De toekomstige aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Heeze. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Ook incasseer jij jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “Budget Energie overstappen“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante manieren zijn windenergie en zonne-energie. De meeste energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De organisaties reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor op het dak of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een tegemoetkoming in de gemeente Heeze-Leende.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Intergas, Vaillant, Nefit, AWB of Atag ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiepakket doet hier aan mee. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Brabant.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer jij de energievraag kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Heeze

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Heeze en betaal minder voor gas en licht!