Energieleveranciers Saaxumhuizen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Saaxumhuizen vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel tijdelijke welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij o.a. Clean Energy en Pure Energie ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en is zo gepiept. Hieronder vind je toepasbare details en support ter ondersteuning bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Saaxumhuizen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Saaxumhuizen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: energieconsumptie en postcode. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate de energierekening. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, vastrecht, verbruikskosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens geven sommige organisaties een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €130 tot €205. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Broek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft een behoorlijk moeilijke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Saaxumhuizen mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens volgt een overzicht met relevante energiebedrijven. Jij kiest binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is binnen no-time gepiept. Tips gebruiken bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.950 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.425 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.700 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 2.100 m³

Alle pakketten

Alle erkende providers vergelijken. Van Budget Energie tot en met HVC.

Vind het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen tot wel €235 per jaar.

Gelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Saaxumhuizen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Door gebruik te maken van onze tool kan men eenvoudig energieprijzen Saaxumhuizen vergelijken. Geef je woongegevens plusverbruik in, en bekijk vlug het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een bepaald contract? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en signaleer direct de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Leende afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Saaxumhuizen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Groningen)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Saaxumhuizen mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Saaxumhuizen? Nu vind je een tabel met gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Eneco, Essent, Greenchoice, Pure Energie maar ook Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE gerekend met een verbruik van 2200 kWh tot 3300 kWh stroom en 900 m3 – 1700 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van jouw energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Belangrijk: achterhaal altijd de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Saaxumhuizen. Als het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de aankomende energieleverancier. Daarin bekijk je de overeengekomen kosten en voorwaarden (denk aan regiotoeslag, vastrecht, netbeheerkosten, aansluitkosten, leveringkosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie oude contract zal worden opgezegd. Meestal draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Gewoonlijk gebeurt dit iets voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot twee weken na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” aanbieder stuurt de standen door naar jouw oude leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de geselecteerde energiemaatschappij in Saaxumhuizen. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd bijstellen. Daarnaast krijg je te maken met een eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “elektriciteit van RENDO Netwerken“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Onder andere een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen halen deze zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Winsum.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Atag, Remeha, AWB, Nefit of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Groningen.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je het verbruik van energie vermindert zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Saaxumhuizen

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Saaxumhuizen en betaal minder voor gas en licht!