Energieleveranciers Broek Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €245 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Broek vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt direct de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek speciale acties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Energieflex en Qurrent kunt vinden. Overstappen gaat gemakkelijk en probleemloos. Hier vind jij handige feiten en tips ter ondersteuning bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Broek

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Broek? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en adres. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energiekosten. Dat beslaat slechts deels de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, verbruikskosten, vastrecht, opslag duurzame energie, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Tevens bieden veel leveranciers een flinke welkomstpremie voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €100 tot €190. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Mantgum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een aardig gecompliceerde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Broek juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Vervolgens doorzoek je een tabel met beschikbare energie aanbieders. Je ontdekt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is binnen enkele minuten geregeld. Hulp nodig bij het schatten van jouw energieconsumptie? Hierna vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.825 kWh 650 m³
2 bewoners 2.475 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.850 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.025 kWh 2.025 m³

Alle organisaties

Alle erkende aanbieders vergelijken. Van Budget Energie tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Altijd de laagste prijs

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €235 per jaar.

Makkelijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Broek

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Door gebruik te maken van de vergelijker kun je meteen energieprijzen Broek vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en verbruiksgegevens in, en kies direct het goedkoopste pakket. Meer weten over een bepaald pakket? Dit vind je in de merkpagina. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en bekijk binnen no-time de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Varsseveld afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Broek?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Broek juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Broek? Onder dit stukje vind jij een tabel met gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Eneco, Greenchoice, Vattenfall, NLE en natuurlijk Qurrent, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers gerekend met een verbruik van 1550 kWh t/m 3250 kWh stroom plus 1350 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies jij er zelf voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: doorzoek altijd de opgestelde regels van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Broek. Nadat het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe energieaanbieder. Aan de hand daarvan zie jij alle tarieven en extra regels (denk hierbij aan energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, regiotoeslag: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is nu definitief.

Huidige contract beëindigen

Je huidige pakket wordt beëindigd. Normaal gesproken doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan doorgaans de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige leverancier. In de meeste gevallen moet dit vlak voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook twee weken na de gekozen overstapdatum. De nieuwe energieaanbieder communiceert dit weer richting jouw “oude” maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Broek. Je ontvangt hiervan een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verhogen. Ook ontvang je de eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “Endinet Groep aanbieding“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste keuzes zijn zon en wind (energie). Veel van de energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De aanbieders reserveren zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente De Friese Meren.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Atag, Remeha, Nefit, AWB of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energierekening. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. Een windturbine levert 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat jij de energievraag kan verlagen zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Broek

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Broek en betaal minder voor gas en licht!