Energieleveranciers Mantgum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Mantgum vergelijken doe je razendsnel via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel speciale kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij onder andere Anode Energie en UnitedConsumers kan afsluiten. Overstappen van energie gaat handig en probleemloos. Hieronder vind jij toepasbare aanwijzingen en adviezen ter ondersteuning bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Mantgum

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Mantgum? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en adres. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de energierekening. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: regiotoeslag, netbeheerkosten, aansluitkosten, leveringkosten, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Verder bieden sommige maatschappijen een flinke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €130 tot €255. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Warnsveld.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een aanzienlijk ingewikkelde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Mantgum februari 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Hierna check je een lijst met beschikbare energiebedrijven. Je treft simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time gepiept. Tips gebruiken bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Op de site tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.100 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.925 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.550 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 2.025 m³

Alle organisaties

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van Anode Energie tot aan Innova Energie.

Vind het goedkoopste pakket

Sorteer alle aanbieders op prijs. Je bespaart zo €325 per jaar.

Gelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Mantgum

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Aan de hand van onze speciale vergelijker kan je snel energieprijzen Mantgum vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook verbruik in, en selecteer snel de goedkoopste aanbieder. Meer info over een zekere aanbieder? Selecteer dan de merkpagina. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en signaleer ogenblikkelijk de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Evertsoord afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Mantgum?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Mantgum februari 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Mantgum? Op de site vind je een opsomming met meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Essent, Vattenfall, NLE, Greenchoice maar ook Oxxio, Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Budget Energie berekend met een consumptie van 1700 kWh – 3950 kWh stroom en 950 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: bekijk zeker even de condities van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Mantgum. Zodra je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende aanbieder. Hierin bekijk je de prijzen en extra regels (denk aan verbruikskosten, opslag duurzame energie, vastrecht, leveringkosten, netbeheerkosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat lopende energiepakket wordt stopgezet. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf in de regel het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe energieaanbieder. Normaal gesproken doe je dit iets voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” aanbieder geeft dit door aan de eerdere maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Mantgum. Het is nog even wachten op een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon bewerken. Voorts incasseren jullie de eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “korting bij Liander“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. De meeste maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De bedrijven reserveren zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op een tegemoetkoming in de gemeente Littenseradiel.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Nefit, Intergas, Remeha, Vaillant of AWB ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke maatschappij biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je jouw eigen verbruik weet te verkleinen kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Mantgum

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Mantgum en bezuinig op gas en licht!