Energieleveranciers Evertsoord Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Evertsoord vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle exclusieve welkomstacties die je niet via de website van bijvoorbeeld Huismerk Energie en Vrijopnaam kunt vinden. Overstappen gaat handig en zonder problemen. Hier doorzoek jij nuttige informatie en hulp voor het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Evertsoord

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Evertsoord? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met factoren als: energieverbruik en locatie. Verder moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate de energierekening. Check maar eens jullie energie jaarrekening: opslag duurzame energie, netbeheerkosten, leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht: het telt allemaal mee. Tevens geven veel aanbieders een hoge welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €165 t/m €255. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Oploo.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om een aanzienlijk complexe berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Evertsoord juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Daarop volgt een tabel met beschikbare energiebedrijven. Je treft binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Hulp nodig bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Hierna vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoon 2.000 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.450 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 1.975 m³

Alle leveranciers

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Energieflex tot aan HVC.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €235 per jaar.

Gelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Evertsoord

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kun jij ogenblikkelijk energieprijzen Evertsoord vergelijken. Geef je woongegevens & stoom/gas verbruik in en vind direct het goedkoopste contract. Meer details over een zeker pakket? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en check meteen de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor je huis. Vind alles uit over goedkoopste energie in Zierikzee afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Evertsoord?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Evertsoord juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Evertsoord? Op de site doorzoek jij een lijstje met veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, Vattenfall, Essent, Greenchoice, NLE maar uiteraard ook ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers met een verbruik van 1900 kWh tot 3450 kWh stroom en 900 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jullie actuele energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: bekijk wel de voorschriften van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Evertsoord. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe leverancier. Hierin tref je alle tarieven en extra regels (denk aan netbeheerkosten, verbruikskosten, vastrecht, opslag duurzame energie, aansluitkosten: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is nu definitief.

Huidige contract beëindigen

Dat huidige contract zal worden opgezegd. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe aanbieder. Gewoonlijk doe je dit enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de overstap. Jouw aanstaande energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Evertsoord. Hiervoor krijg je een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment aanpassen. Daarbij ontvangen jullie een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “Pure Energie abonnement“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Onder andere een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle energieleveranciers doen hier aan mee. De bedrijven importeren zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Horst aan de Maas.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Nefit, Vaillant, AWB, Remeha of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval je jouw eigen verbruik vermindert kan dat al flink schelen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Evertsoord

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Evertsoord en betaal minder voor gas en licht!